Oğuzhan Uğur'a büyük ayar! "Yaşına bakmam bacaklarını kırarım"

Oğuzhan Uğur'a verilen ayar herkesi şaşırttı. YouTube'da yaptığı yayınlarla dikkat çeken Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz haftalarda sarf ettiği sözler nedeniyle çok fazla tepki toplamıştı. Bu olay hala konuşulurken Oğuzhan Uğur'a büyük bir ayar verildi. İşte detaylar.
Atilla uğur
Oğuzhan Uğur
Oğuzhan Uğur'un kurduğu Babala Tv,, yaptığı yayınlarla izleyicinin dikkatini çekiyor. Özellikle Uğur'un Mevzular ve PİNÇ programları her bölümüyle gündeme geliyor. Son olarak Oğuzhan Uğur'un PİNÇ programında geçtiğimiz haftalarda söylediği sözler ünlüler başta olmak üzere pek çok kesimden büyük bir tepki topladı. Her ne kadar Oğuzhan Uğur o sözler için üzür dilese de hala sosyal medyada insanlar tepkilerini dile getiriyor.

Oğuzhan Uğur, babası Atilla  Uğur ile birlikte gerçekleştlrdiğl "Mevzular" yayınında geçtiğimiz haftalarda Oğuzhan Uğur'un söylediği çirkin sözler bir izleyicinin yorumuyla tekrar gündeme geldi. Babala TV takipçisi "Atilla abi yorumları okuyorum dedin. PİNÇ'teki bel altı mizaha neden onay verdiğini anlamadım. Kusura bakma sana yakıştıramadım." şeklindeki yorumuyla Atilla Uğur'u eleştirince Uğur'dan oğluna dikkat çeken bir uyarı geldi. Atilla Uğur, Oğuzhan Uğur'a "Küfürlü de konuşabilirsin, yorumlar da yapabilirsin ama bu kadar abartılı bel altı mizaha girersen bundan sonra bacaklarını kırarım yaşına başına bakmadan. Anlaşıldı mı" diyerek tabiri caizse fırça çekti.

Oğuzhan Uğur, babasının bu ayarı karşısında ne diyeceğini bilemedi. Öte yandan Oğuzhan Uğur, babasının sert sözlerini videodan kaldırmak isteyince babasından izin çıkmadı. Dün Babala TV Youtube kanalında yayınlanan Mevzular programının son bölümünde yaşanan bu olay sosyal medyada "Oğuzhan Uğur'a babasından ayar" şeklinde yorumlandı. Bu arada eski Vatan Partili ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Babala TV'de geçtiğimiz hafta itibariyle yayınlara başlamıştı. Oğlunun YouTube kanalında yayın yapacak olan Uğur, farklı konu ve konuklarla seyirci karşısına çıkacağını açıkladı.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0