İddialı korku filmi Kulyas: Lanetin Bedeli fragmanı ve konusuyla dikkat çekiyor!

Kulyas: Lanetin Bedeli filmi bu hafta korkuseverlerle buluşuyor. Bir grup gencin başına gelen tüyler ürperten olayları beyazperdeye taşıyan korku filmi, seri olarak seyirciyle buluşturulması planlanıyor. İşte Kulyas: Lanetin Bedeli'nin konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu... 
Korku filmleri
Kulyas
Bu hafta farklı türden 10'a yakın film gösterime giriyor. Bu filmler arasında dikkat çeken yapımların başında ise Kulyas: Lanetin Bedeli geliyor. Film, cinler ve insanlar arasında yaşanan tüyler ürperten olayları ele alıyor. Son yıllarda Türkiye korku sinemasında çok sık işlenen cin temasını farklı bir biçimde kullanıldığı iddia ediliyor. Bir fotoğrafçılık yarışmasına katılan 4 gencin başına gelenleri seyirciyle buluşturacak olan Kulyas: Lanetin Bedeli'nin fragmanı geçtiğimiz haftalarda paylaşıldı. Filmin fragmanında bazı sahneler oldukça dikkat çekiyor.
Vizyon tarihi 10 Mayıs olarak belirlenen ve bu cuma sinemaseverlerle buluşacak olan Kulyas: Lanetin Bedeli'nin yönetmen koltuğunda Yunus Şevik oturuyor. Senaryosunu Mustafa Meriç Kaya ve Esma Şevik'in birlikte kaleme aldığı Kulyas: Lanetin Bedeli filminin oyuncu kadrosunda; Halil Kumova, Kübra Kılınçkaya, Can Yavuz, Nurdan Paksoy, Emre Kılın, Necdet Onur Serimer, Erdem Yılmaz ve Gizem Tan yer alıyor. Bu arada yapılan açıklamaya göre "Kulyas" bir film serisi olarak gösterime girecek. Serinin ilk halkası olan Lanetin Bedeli'nin  yayınlanan fragmanı ise seyirci tarafından beğeni toplamayı başardı.

Oldukça iddialı olan Kulyas: Lanetin Bedeli'nin konusu ise şöyle: Kulyas kabilesinin cinleri, yüzyıllar önce büyücü Potifar tarafından hapsedilmiştir ancak insanoğlunun hırsı onların yüzyıllar sonra serbest kalmasına neden olur. İnsanlarla bedeli oldukça ağır olan bir anlaşma yapan cin kabilesinin lideri Mureh, her yıl bir insanı kurban olarak alacak ve aldığı bedeni insana dönüştürecektir. Ancak bu kurban ile birlikte, insanların hırsları da alınmış olur. Yıllar boyu yüzlerce can alan ve yine de doymayan Mureh, yeni kurbanların gelmesini beklemektedir. Tam da bu sırada Anıl, Görkem, Beyza ve Defne adında dört genç, fotoğraf yarışması için Mureh’in yaşadığı kasabaya gelir. Kalacakları oteli bulamayan gençler, çareyi köyün hocası Kanber’den yardım istemekte bulur. Hoca tarafından misafirhaneye yerleştirilen gençler, burada cinlerin vahşeti ile karşı karşıya kalacaktır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0