Büşra Develi'nin sevgilisi kim? Oyuncu Büşra Develi yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Başarılı oyuncu Büşra Develi'nin sevgilisi pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Geçtiğimiz aylarda Burak Deniz'den ayrılan Büşra Develi'nin yeni sevgilisi ile ilk görüntüleri ortaya çıktı. İşte Büşra Develi'nin çok merak edilen sevgilisi!
Büşra develi
Büşra Develi
Genç oyuncu Büşra Develi, rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından sıkça söz ettirmekte. Öte yandan 26 yaşındaki oyuncu yaşadığı ilişkilerle de ara sıra gündeme geliyor. Son olarak "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisindeki rol arkadaşıyla aşk yaşayan güzel oyuncu, bir süre önce Burak Deniz ile olan ilişkisini sona erdirmişti. Ve çok geçmeden Büşra Develi yeni sevgilisiyle görüntülendi. Peki oyuncu Büşra Develi'nin sevgilisi kim? 

Posta gazetesinden Halil Kalmuk'un haberine göre Büşra Develi, Cem Aktay ile kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta ilk kez yeni sevgilisiyle kameralara yakalanan Develi, konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Cem Aktay ve Büşra Develi'nin ortaya çıkan görüntüleri ise sosyal medyada çok konuşuldu. Peki Cem Aktay kim?  Edinilen bilgiye göre Cem Aktay, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Caroline Koç’un yeğeni. Aktay, üniversite eğitimini yurtdışında tamamladı.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0