İŞTE KİM DAHA MUTLU FİLMİNİN OYUNCULARI KONUSU VE FRAGMANI

Kim Daha Mutlu filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Serenay Aktaş ve Ümit Erdim gibi ünlü isimleri bir araya getiren Kim Daha Mutlu'nun oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. İşte Kim Daha Mutlu filminin konusu ve fragmanı haberimizde.
Serenay aktaş
Kim Daha Mutlu
Bu hafta vizyona giren filmlerin pek çoğu yabancı olmasıyla dikkat çekiyor. Yerli yapımlardan gösterime girenler arasında ise öne çıkan "Kim Daha Mutlu" oluyor. Hem dram hem komedi öğelerini içerisinde barındıran film BSK Yapım imzasını taşıyor. Genel itibariyle genç isimlerin kadrosunu oluşturduğu yapımda, mutluluk farklı bir bakış açısıyla ele alınıyor. Öte yandan Kim Daha Mutlu'nun fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. 100 bin üstü görüntüleme alan fragman bazı sahneleriyle de göze çarpıyor.
Vizyon tarihi 17 Mayıs olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan filmin yönetmenliğini Hakan Haksun üstleniyor. Bir düğün ve sonrasında yaşananlarla içiçe geçen hayatları konu edinen Kim Daha Mutlu'nun oyuncu kadrosunda: Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Serenay Aktaş, Ümit Erdim, Bengi İdil, Uras Ercüment Aydın, Emel Pala, Zeynep Kankonde, Deniz Oral, Batuhan Uçar, Onur Sermik, Dilan Yağız ve Duygu Keser yer alıyor. Filmin yapımcılığını BSK Yapım adına Başak Bingüller ve Çağrı Bingüller gerçekleştiriyor. Bu arada filmin senaryosunu ise yönetmen Hakan Haksun kaleme alıyor.

Kim Daha Mutlu'nun konusu ise kısaca şöyle: Herkes mutlu olmak ister. Ama tarifini bilmez. Başka hayatlarda, internetteki “öykü”lerde mutluluğu arar durur. Mutluluğun evlilikte olduğuna inanan Bilge, az sonra nikah masasına oturacak kuzeni Şükran’a gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olduklarının değil onda olmayanların sıkıntısını yaşamaktadır. Her ikisinin gözünde mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip Aylin’in ise bambaşka bir derdi vardır.






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0