Samsung Galaxy S10e alınır mı? İşte Galaxy S10e yorumları ve Galaxy S10e özellikleri

Galaxy S10 ailesinin en ucuz ve en dikkat çeken modeli Galaxy S10e, özellikleri ve fiyatı kadar tasarım detaylarıyla da öne çıkıyor. İşte Samsung Galaxy S10e yorumları ve diğer merak edilen detayları...
Samsung s10e
Galaxy s10e
Samsung'un S serisinin yeni modelleri bilindiği üzere Şubat ayında tanıtılıp aynı ay içerisinde ise pek çok ülkede satışa sunuldu. Galaxy S10, 3 model olarak piyasaya sürüldü. Galaxy S10, S10+.ve  Galaxy S10e modellerinden en dikkat çekeni fiyatıyla S10e oldu. Galaxy S10 ve S10 Plus'ın biraz kırpılmışı olarak tarif edebileceğimiz model diğer iki cihaza göre düşük fiyatının yanı sıra özellikleri ve tasarım detaylarıyla da kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Dolayısıyla edinilen bilgilere göre 2 ay içerisinde Samsung Galaxy S10 satışlarında en çok tercih edilen modelin Galaxy S10e olmuş durumda. Cihaz,.benzer fiyata sahip telefonlara göre özellikleriyle avantajlı konumda olduğu için tercih edilmesinin bir başka sebebi olyor. Kağıt üstünde Galaxy S10e iyi görünüyor. Ya Samsung Galaxy S10e'yi alanlar ne diyor? Telefonun özellikleri, fiyatı ve yorumları hakkında bütün detayları sizler için derledik. detaylar haberin devamında. 

İşte Samsung Galaxy S10e Teknik Özellikleri


Samsung Galaxy S10e'nin 5.8 inç'lik FH+ bir ekranı bulunuyor. Corning Gorilla Glass 5 ile korunan ekranın gövde oranı  yüzde 84.47 olarak belirlenmiş.
Telefonun piline baktığımızda biraz düşük bir kapasite görüyoruz. Buna göre Galaxy S10e, 3100 mAh değerinde olup kablosuz şarj ve USB Type-C ile kutudan çıkıyor. Telefonun hızlı şarj destekli olduğunu da hemen ekleyelim.
Ve şimdi sıra S10e'nin kamera özelliklerinde! Cihazın 12 MP, F1.5 değerindeki diyafram açığının yanı sıra ikinci kamerasıyla da dikkat çekiyor. F2.2 diyafram açığına sahip olan ikinci kamera 16 MP değerinde. Ve bu iki kamera da OİS desteğine sahip. Öte yandan telefonun ön kamerası ise: 10 MP olup, F1.9 diyafram açığının yanında portre modu ile bokhe efekti gibi özelliklerle donatılmış durumda.
Bu arada s10e, hem SnapDragon 855'li hem de Exynos 9820'li versiyonlarıyla satışa çıktı. Ancak ülkemizde sadece Exynos işlemcili versiyon satışta. 8 çekirdekli olan telefon 6/8 GB RAM ve 128/256 GB seçenekli depolama alanına sahip. 
Android 9 Pie ile gelen Samsung Galaxy S10e, Wi-Fi 6 teknolojisine sahip. Bu da kablosuz internet performansının çok çok iyi olduğunu gösteren bir detay. Ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olan Galaxy S10e, NFC destekli olup yan tarafa  konumlandırılmış bir parmak izi okuyucuyla raflardaki yerini alıyor.
Samsung
S10e

GALAXY S10E YORUMLARI


Telefonu alanların en çok dile getirdiği şey: cihazın özelliklerine göre iyi bir fiyata sahip olması oluyor. Yanı sıra Samsung Galaxy S10 ailesinin en küçük üyesi olan Galaxy S10'un kamerasının da çok beğenildiği görülüyor. Yaklaşık 4 aydır satışta olan Samsung calaxy S10e'nin yorumları genel itibariyle olumlu olarak dikkat çekiyor. Öte yandan cihazın pil performansı, kablosuz internet bağlantısı gibi özellikleri de olumlu yorumlar almış durumda. Peki siz Galaxy S10e hakkında ne düşünüyorsunuz?  Yorumunuzu Webmgon'da paylaşmayı unutmayın.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0