Behzat Ç yeni bölümleri nereden ve nasıl izlenir? İşte Behzat Ç fragmanı ve oyuncuları

Efsane dizi Behzat Ç muhteşem oyuncu kadrosuyla yakında geri dönüyor. Bu kez sadece internetten seyirci karşısına çıkacak. Peki Behzat Ç ne zaman başlayacak? Ve Behzat Ç'nin oyuncu kadrosunda kimler var?  Merak edilenler haberin devamında... 
Behzat Ç
Behzat Ç
Yayınlandığı dönem televizyonda fırtınalar estiren fenomen dizi Behzat Ç, biteli epey bir süre olmasına rağmen hala da adından söz ettirmeyi başarıyor. Hal böyle olunca yapımcılar diziyi yeniden ekrana taşımak için harekete geçti. Türkiye'de Netflix'e ciddi anlamda rakip olmaya başlayan BluTv, Behzat Ç'yi yeniden yayınlamak için gün saymaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Behzat Ç'nin ilk fragmanını yayınlayan BluTv dizi için özel tanıtımlar yapmaya başladı bile. Öte yandan pek çok kişinin aklında ise tek bir soru var: "Behzat Ç ne zaman başlayacak?" Bu sorunun yanıtını bu haberde vermeye çalışacağız.
İntermedia'nın yapımcılığında çekilen Behzat Ç'nin çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Bu arada yapılan açıklamaya göre Behzat Ç ile özleşmiş pek çok ünlü oyuncu dizinin kadrosunda yer alacak. Buna göre Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren kamera karşısına çıkacak. Başarılı oyuncular Tv'de yayınlanan dizideki karakterlerle karşımıza çıkacak. Nejat İşler "Ercüment Çözer" İnanç Konukçu "Hayalet" Berkan Şal "Akbaba" rolüyle Behzat Ç'de boy gösterecek. Öbür  taraftan Behzat Ç'nin BluTv'de ne zaman başlayacağı da merak konusu. Henüz net bir açıklama gelmese de dizinin Temmuz ya da en geç  Eylül gibi izleyici karşısına çıkacağı ifade ediliyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0