İşte absürt komedi filmi Sıfır: Etkisiz Eleman'ın oyuncuları ve konusu

Absürt komedi filmi Sıfır: Etkisiz Eleman filminin hazırlıkları tamamlandı. Tiyatro kökenli isimlerin rol aldığı film gösterime girmek için gün sayıyor. İşte Sıfır: Etkisiz Eleman oyuncuları ve konusu...
 komedi filmi
Sıfır etkisiz eleman
Geçtiğimiz ay "cin" temalı korku filmi Sir-Ayet ile sinemaseverlerin karşısına çıkan yönetmen Onur Aldoğan, bu kez farklı bir yapımla beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. "Sıfır: Etkisiz Eleman" adındaki film, absürt oluşuyla dikkatleri çekiyor.  Sun Yapım imzalı filmin yapımcılığını Murat Zurnacı üstlenirken senaryosunu ise Ömer Fikret Şen kaleme alıyor.

Bu arada Sıfır: Etkisiz Eleman'ın oyuncu kadrosunda; Birgül Ulusoy, Orçun Kaptan, Ali Rıza Tanyeli, Volkan Kantoğlu, Gökhan Tevek, Sinan Taşkan, Cumali Karakaya, Sevda Usta, Ayfer Akay gibi isimler bulunuyor. Genel itibariyle kadrosunu tiyatrocuların oluşturduğu film 26 Nisan'da görücüye çıkıyor. Öte yandan yapılan açıklamaya göre oyuncular filmde doğaçlama yeteneklerini kullanarak farklı bir etki yaratmaya çalıştılar.

Komedi türündeki Sıfır: Etkisiz Eleman filminin konusu ise şöyle: Vecdi (Orçun Kaptan) karakterinin içine kapanıklığından kurtulma hikayesi anlatılıyor. Hikaye boyunca Vecdi'ye, Gülay (Birgül Ulusoy) ve Talat (Ali Rıza Tanyeli) karakterleri yardımcı oluyor. Vecdi, psikologunun (Gökhan Tevek) tavsiyesiyle ilkokul öğretmenini (Sevda Usta) bulmaya ve pasifliğine sebep olan durumu çözmeye çalışıyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0