Yerli korku filmi Sir-Ayet'in oyuncuları, konusu ve fragmanı

Gerilim ve korku dolu sahneleriyle öne çıkan yerli korku filmi Sir-Ayet, bu hafta gösterime girecek. Geçtiğimiz haftalarda fragmanı yayınlanan Sir-Ayet, aynı türden sadece bir film ile yarışacak. İşte Sir Ayet'in oyuncuları, konusu ve fragmanı...
Korku filmleri
Sirayet
Şubat 2019'un ikinci haftası gösterime girecek pek çok türden yaklaşık 10 film beyazperdede seyirciyle buluşacak. Öte yandan korkuseverleri bu hafta iki farklı film bekliyor.  Muammer Koçak ve Serdar Gözelekli'nin yönettiği New York in New York filminin yanı sıra Sir-Ayet türün sevenlerinin dikkatini çekiyor. Sir Ayet filmi, son yıllarda ülkemizde korku sinemasında sık başvurulan "Cin" temasını işliyor. Vizyon tarihi birkaç kez değişen filmin fragmanı geçtiğimiz hafta görücüye çıkmıştı. Yaklaşık 200 bin kez izlenen Sir-Ayet fragmanı tüyler ürperten sahneleriyle dikkatleri üstüne çekiyor. Peki Sir-Ayet'in oyuncu kadrosunda kimler var ve konusu nedir? Detaylar haberimizin devamında.

SİR-AYET FİLMİNİN OYUNCULARI VE KONUSU


Vizyon tarihi 8 şubat olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan film, eşinin ölümünden sonra hayatı kararan bir kadının hikayesini konu alıyor. Onur Aldoğan'ın yönetmen koltuğunda ot urup aynı zamanda senaryosunu kaleme aldığı filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı.  Sir-Ayet'in oyuncu kadrosunda; Demet Oran, Aydan Akboğa, Sinan Taşkan, Gizem Terzi ,Ali Burak Küçük, İlayda Özenses gibi isimler yer alıyor. 
Sir-Ayet filminin konusu ise kısaca şöyle: Hicran bir yıl kadar önce çok sevdiği eşini kaybeder, kocasının yokluğunu bir türlü kabul edemeyen Hicran zor günler geçirmektedir. Kızı Gizem’in de yardımı ile psikolojik destek alır. Doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmayan Hicran, içerisinde bulunduğu bu durumdan kurtulamaz. Bir müddet sonra ona daha iyi geleceğini düşündüğü İstanbul dışında ki evlerinde yaşamaya karar verir. Gizem İstanbul’da okuluna devam etmektedir. Komşularından gelen telefon üzerine okuldan üç yakın arkadaşı ile birlikte acil olarak Annesinin yanına giderler.Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen gençler, korku dolu anları yaşamaya başlamışlardır.

Sinema haberi için Webmgon'u takip etmeyi unutnayın!



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0