Türk Korku Filmi Şeytan-ı İns Oyuncuları, Konusu ve Fragmanıyla Dikkat Çekiyor!

Konusunu yaşanmış bir olaydan alan Şeytan-ı İns filmi bu hafta gösterimde. öte yandan Şeytan-ı İns'in oyuncu kadrosunda genç isimler yer alıyor. Filmin fragmanı ise ürpertici sahneleriyle dikkat çekiyor.
Cin filmleri
Şeytan-ı İns
Ülkemizde "korku sineması"  denince akla artık "cin" temalı filmler geliyor. Neredeyse her hafta bir cin filmi beyazperdede seyirci karşısına çıkıyor. Ve söz konusu filmlerden biri olan Şeytan-ı İns, bu hafta gösterime giriyor. Türkiye'de rakibi bulunmayan filmin yabancı bir rakibi var.  "Biz" isimli yabancı filmle gişede yarışacak olan Şeytan-ı İns'te gerilim, korku ve heyecanın dozu her sahnede artıyor. Çekimlerine Eylül 2018'de başlanan film, yaklaşık 1 ay içerisinde tamamlandı. Yaşanmış bir olaydan esinlendiği iddia edilen filmin çekimlerinin büyük bir kısmı Kırklareli'de tamamlandı. Peki Şeytan-ı İns'in oyuncuları arasında kimler var ve filmin konusu nedir? Yanıtlar haberimizin devamında...

Vizyon tarihi 22 Mart olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan korku türündeki Şeytan-ı İns filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Volkan Arı üstleniyor. Ayrıca filmin yapımını ise Suare Film gerçekleştiriyor. Şeytan-ı İns'in oyuncu kadrosundaEmre Özmen, Derya Çavuşoğlu, Bertan Dirikol, Oğuz Şenol, Damla Özovalı, Özge Dörter, Halil Can, İsmail Ülgey ve Sefa Zengin yer alıyor. Bu arada filmin beğeni toplayan fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlandı. Fragmanda bazı sahneler izleyicinin dikkatini çekerken, genel itibariyle Şeytan-i İns'in yayınlanan fragmanı tüyler ürpertiyor. 

Hikayesi ve farklı tarzıyla dikkat çeken Şeytan-i İns'in konusu ise kısaca şöyle: Anne ve babası yıllar önce ölen Semih, anneannesi ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır. Semih, anne ve babasının trafik kazası sonucu öldüğünü bilmektedir fakat gerçekte olanlar bambaşkadır. Semih'in ailesi, otuz yıl önce işledikleri bir günah nedeniyle ölmüştür. Semih her ne kadar gerçekleri bilmese de, son dönemde tuhaf rüyalar görmeye başlayınca, geçmişini sorgulamaya başlar. Artık geçmişi hakkında saklı gerçekleri öğrenmek isteyen Semih, bunun için doğduğu köye gitmeye karar verir. Ona çıktığı bu yolculukta, sevgilisi Aylin ve arkadaşları Efe ve Burcu da eşlik eder. Ancak köye vardıklarında hiç de beklemedikleri durumlarla karşı karşıya kalırlar. Semih bir yandan başlarına gelen garip ve korkunç olaylardan kurtulmaya çalışırken bir yandan da Salih adındaki bir adamı aramaya başlar. Salih, Semih'in aradığı tüm cevapları bilmektedir ve geçmişteki günahların bedelini Semih'e ödetmeye kararlıdır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0