Zalim İstanbul Ne Zaman Başlayacak? Zalim İstanbul Oyuncuları ve Konusu

Zalim İstanbul dizisi ne zaman seyirciyle buluşacak? Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan yeni dizi konusuyla öne çıkıyor. Kanal D'de yayınlanacak Zalim İstanbul'un oyuncu kadrosunda pek çok isim yer alırken, yapımcılığını ise Avşar Film gerçekleştiriyor.
Zalim istanbul dizisi
Zalim İstanbul
Geçtiğimi haftalarda Kanal D'de iki dizi peş peşe final yaparak şaşırttı. O dizilerin yayınlandığı günler şimdi sinema filmleri veya programlarla doldurulsa da çok yakında yeni diziler Kanal D'de ekrana gelmeye başlayacak. Bunlardan biri de Avşar Film imzalı "Zalim İstanbul" olacak. Çekimleri geçtiğimiz günlerde Antakya'da başlayan yeni dizi şimdiden pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Öte yandan Zalim İstanbul'un oyuncu kadrosunda;  Fikret KuşkanDeniz UğurMine TugayOzan DolunaySimay BarlasBerker GüvenBahar ŞahinSera Kutlubeyİdris Nebi TaşkanAyşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi çok sayıda isim bulunuyor. Bu arada dizinin dikkat çeken senaryosunu ise Sırma Yanık yazıyor.

Peki Zalim İstanbul ne zaman başlayacak? Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin ne zaman başlayacağı konusunda yapımcı Şükrü Avşar ve kanal yönetiminden net bir açıklama yok. Ancak Zalim İstanbul'un başlama tarihinin Mart veya Nisan olacağı tahmin ediliyor. Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin seyirci ile buluşacağı Zalim İstanbul'un konusu ise şöyle: Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Fikret Kuşkan'ın Ekrem, Deniz Uğur'un ise Seher rolüyle karşımıza çıkacağı Zalim İstanbul ile ilgili en son gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz.



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0