Öldür Beni Sevgilim oyuncuları ve konusuyla beğeni topladı!

Murat Boz'un yeni filmi Öldür Beni Sevgilim  izleyiciyle buluşuyor. Seda Bakan'ın Boz'a eşlik ettiği Öldür Beni Sevgilim, oyuncu kadrosu ve konusuyla öne çıkıyor.
Murat boz
Öldür Beni Sevgilim
 Buhaftanın vizyon filmleri arasında dikkat çeken iki yapım bulunuyor. Şafak Sezer, Çetin Altay ve Burcu Binici'yi bir araya getiren komedi filmi Yalan Dolan'ın yanı sıra şarkıcı Murat Boz'un başrol oynadığı Öldür Beni Sevgilim dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz aylarda çekimleri sona eren film, ilginç hikayesiyle seyircinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) yapımcılığını üstlendiği Öldür Beni Sevgilim'de Murat Boz Okan, Seda Bakan ise Demet karakteriyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Öte yandan son yıllarda sinema filmlerinde rol alan başarılı şarkıcı Boz, bu yapımda da hem oynadı hem şarkı söyledi. Daha önce Kardeşim Benim filmlerinde de rol alan Murat Boz, bu filmde bir sigortacıyı canlandırdı. Bu arada Şubat ayında yayınlanan Öldür Beni Sevgilim  fragmanı şu ana dek 3 milyona yakın bir izlemeye ulaştı. Beğeni toplayan fragman, hala da ilgi görüyor. 

İŞTE ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİNİN OYUNCU KADROSU VE KONUSU


"Milli Piyango'dan kazanılan ikramiye bir evliliği kurtarabilir mi?" Bu slogan ile yola çıkan filmin vizyon tarihi 1 Mart olarak belirlendi ve bu Cuma gösterime girecek. Öte yandan Öldür Beni Sevgilim'in oyuncuları arasında; Murat Boz ile Seda Bakan'ın yanı sıra Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi
Mizrahi, Dilşad Şimşek, Ali Yoğurtçuoğlu bulunuyor. Ayrıca romantik komedi türünde seyirciyle buluşacak olan filmin senaryosunu Murat Dişli kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez yer alıyor. Necati Akpınar'ın yapımcılığını üstlendiği film, şimdiden sosyal medyada da adından söz ettirmeyi başardı.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FRAGMAN

Heyecanın, maceranın ve komedinin bir arada olduğu Öldür Beni Sevgilim'in müziği geçtiğimiz hafta kliplendirildi. Murat Boz'un seslendirdiği aynı adlı şarkı müzikseverlerce olumlu karşılandı. Bu arada Seda Bakan ile Murat Boz'u bie araya getiren Öldür Beni Sevgilim'in konusu ise kısaca şöyle:  
Oldur beni sevgilim
Film kadrosu
Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çiftin yaşadıkları hem tehlikeli hem de komik hallere gelecektir...



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0