İşte Yılın İddialı Filmi Kardeşim Benim 2'nin Oyuncuları ve Konusu

Kardeşim Benim 2 izleyiciyi beyazperdeye kitlemeye geliyor. İlki çok sevilen Kardeşim Benim filmi, bu kez yeni maceralarıyla tekrar sinemalarda. Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrolde olduğu Kardeş im Benim 2'nin oyuncuları da dikkat çekiyor. İşte  Kardeşim Benim 2'nin konusu ve tüm detayları.
Kardeşim benim
Kardeşim Benim 2
Kardeşim Benim filmi, vizyona girdiği ilk hafta büyük bir ilgi görmüş ve sinemaseverlerden tam not almıştı. Yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Burak Özçivit'i bir araya getiren proje hala da konuşulurken, yapımcı firma bir sürprize imza atarak filmin devamını çekti. Ve bir çok kişi tarafından  merakla beklenen "Kardeşim Benim 2" bu Cuma gösterime giriyor. Yine Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrolünü paylaştığı Kardeşim Benim 2 fragmanlarıyla da beğeni topladı. Babalarının bıraktığı vasiyet vesilesiyle uzun yıllar sonra bir araya gelen Hakan ve Ozan kardeşlerin yeni maceralarına odaklanan Kardeşim Benim 2 ilk film kadar iddialı. Kardeşim Benim 2'nin oyuncuları da filme güveniyor. Çekimleri farklı yerlerde gerçekleşen filmin yapımcılığını TAFF Picturess üstleniyor. Bu arada Murat Boz,  Kardeşim Benim 2'nin müziklerinin Karadeniz ezgilerini barındırdığını ifade etti. Kardeşim Benim  2'nin oyuncuları ve konusu da dikkat çekiyor.

İşte Kardeşim Benim 2'nin Oyuncuları ve Konusu


Çekimleri Kapadokya, Rize ve Nevşehir’de gerçekleşen  Kardeşim Benim 2'nin yönetmen koltuğunda ilk filmin yönetmeni Mert Baykal otururken, yine ilk filmin senaryosunu kaleme alan  Zafer Külünk senaryoyu yazdı. Öte yandan Kardeşim Benim 2'nin oyuncu kadrosunda; Murat Boz ve Burak Özçivit'in yanı sıra  Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz  gibi isimler yer alıyor. BRK´S Production ve TAFF yapımı "Kardeşim Benim 2"nin  vizyon tarihi 24 Kasım olarak belirlendi. Geçtiğimiz günlerde basınla bir araya gelen film ekibi film hakkında konuştu. 

Burak Özçivit: “Bütün bir yazı Kardeşim Benim 2 ile geçirdik. İlk filmi zaten biliyorsunuz. Seyirci de çok sevdi.  Bir babanın vasiyeti üzerine yola çıkan ve anlaşamayan iki kardeşin hikayesiydi, bunu seyirci çok sevdi. Devamında biz de ikinci filmi yapmak istedik." derken, şarkıcı Murat Boz ise şunları ifade etti: “Çok eğlenceli ve komik bir film oldu. Filmi; Asos, Rize Trabzon’da çektik hatta oradan Kapadokya’ya geçtik. Bununla da sınırlı kalmadık, Gürcistan’a kadar gittik. Senenin iyi filmlerinden birisi olacağına eminiz."
Filmin  başrol oyuncularından Leyla Feray ve Pınar Deniz de  konuştu.  Deniz, "İlk filmi izlemiştim filmi çok beğenmiştim." derken, Feray ise  “Karakterim Leyla hayalleri olan, özgür bir kız, arkeolog olmak istiyor. Abileri onu hiç istemediği biriyle zorla evlendirmeye kalkıyor o da evden kaçıyor." diyerek canlandırdığı karakterden söz etti.
Burak özçivit
Kardeşim Benim
Kardeşim Benim 2 Konusu

İki gün sonra Hakan'ın düğünü vardır fakat arkadaşlarına son vazifelerini yerine getirmek için köye gitmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar. Üstelik yanlarında abilerinden ve nişanlısından kaçan bir Leyla, öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk, yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle...



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0