Hile Dizisi 2. Sezona İddialı Başlıyor! Hile 2. Sezon Fragman

Başarılı hikayesiyle ilk sezonda birçok kişinin beğenisini toplamayı başaran Hile dizisinin ikinci sezonu başlıyor. Başrolünde Taha Ulukaya'nın yer aldığı web dizisi Hile, 10 bölümlük ilk sezonunu Mayıs ayında tamamlamıştı. Hile'nin 2. Sezon fragmanı geçen ay YouTube'da görücüye çıkmıştı.
Taha ulukaya
Hile 
Son birkaç yıldır Türkiye'de geleneksel medyanın yapmış olduğu klasik dizilere rakip olacak internet dizileri ortaya konuluyor. Ve bu yapımlar her yönüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.   Akla ilk gelen yerli web dizilerinin başında Sıfır Bir ve Hile geliyor. Adana'daki çeşitli olayları konu edinen Sıfır Bir, hali hazırda BluTV'de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 10 bölümlük 1  sezonunu geçen aylarda tamamlayan Hile ise ücretsiz olarak YouTube'da 2. Sezona başlıyor. Etkileyici senaryosu ile büyük beğeni toplayan bilim-kurgu türündeki Hile dizisiFilmler ve Filimler ekibi tarafından çekiliyor. YouTube'da iyi filmlerin hakkını teslim eden ancak kötü filmleri de acımasız bir şekilde yerden yere vuran ekip, daha önce de "Kutu" adındaki diziyi yapmıştı. Bu arada uzun süredir pek çok kişinin merakla beklediği Hile dizisinin yeni sezon fragmanı geçen ay yayınlanmıştı.

Felix'in Başı Büyük Belada!

Tamamen kitle fonlama sistemi ile çekilen Hile dizisi ilk sezonunu 20 bin TL bütçe ile tamamladı. Dizinin 2. Sezonu da yine toplanan para ile çekildi. Öte yandan 40 saatte tamamlanan Hile'nin 2. Sezonu ilk sezona göre biraz daha profesyonel hazırlandı  Miami, Seoul, Copenhag gibi saygın web dizi festivallerinden ödüller alan Hile, 2. Sezonu ile 10 Aralık'da başlayacak. Filmler ve Filimler ekibinin FOX'u Taha Ulukaya'nın canlandırdığı Felix karakterinin başı ilk sezonda büyük belaya girmişti. Hile dizisinin 1. Sezonunda; dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri tüm dünyada sadece 20 yazılım geliştiricisine hazırladıkları iddialı oyunlarını göndermiş ve test etmelerini istemişlerdi. Ancak başarılı yazılımcı Felix, oyundaki bir açığı bulup hile kodu yazmayı başarmıştı. Gerçek hayatı simüle eden oyun, Böylece herkes için bir kabus olmaya başlamıştı. Dizinin ilk sezonunda oyun şirketi Felix'in peşine düşmüş Felix de başındaki Bela'dan kurtulmanın yollarını arıyordu. Yayınlanan Hile 2. Sezon fragmanında öyle görünüyor ki Felix'in başındaki bela daha da İçinden çıkılamaz bir hal alacak...



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0