Ufak Tefek Cinayetler Neden Bitti? Ufak Tefek Cinayetler 46.Bölümü Gelmeyecek!

Bir yıldır Star Tv ekranlarında diziseverlerle buluşan Ufak Tefek Cinayetler final yapma kararı aldı. Peki her salı izleyiciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler 45. Bölümü ile neden final yapacak? İşte dizinin son bölümü hakkında merak edilen tüm detaylar. 
Dizi haberleri
Ufak tefek cinayetler
Yaklaşık 1.5 yıldır Star Tv'de seyirciyle buluşan Ufak Tefek Cinayetler, geçen Eylül ayında ikinci sezonuna başlamıştı. Öte yandan yaklaşık bir aydır final yapacağı konuşulan dizi için kötü haber geldi. Yapılan açıklamaya göre Ay Yapım'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği  Ufak Tefek Cinayetler, 45. Bölümü ile ekrana veda edecek. Bu gelişme üzerine pek çok sosyal medya kullanıcısı hem yapımcı firma hem de kanala tepki gösterdi. Bugün son kez ekrana gelecek olan dizinin saat 20:00'de yayınlanacak olan son bölümünde izleyenleri sürprizler bekliyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler final kararını neden aldı? Herkesin merak ettiği bu sorunun yanıtı haberimizin devamında yer almakta.

Ufak Tefek Cinayetler Reyting ve Senaryo Kurbanı Oldu!


Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özer ve Bade İşçil gibi ünlü isimlerin başrolünde olduğu Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünü yayınlamak durumunda kalmasının iki sebebi olduğu konuşuluyor. Birincisi son zamanlarda dizi reyting sonuçlarında epey bir düşüş yaşamaya başlamıştı. İkinci sebep olarak da senaryonun eskisi gibi ilgi çekmemesi ve izleyiciyi çileden çıkaran hikaye karışıklıkları gösteriliyor. Hal böyle olunca kanal yönetimi ve yapımcı firma Ufak Tefek Cinayetler'in final yapması yönünde karar aldı. Dizide; Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk,
yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabeti anlatan hikaye, git gide sertleşen bir savaşı da gözler önüne seriyordu. Dahası; ortada gizem dolu bir cinayet vardı. Ve artık izleyicinin merak ettiği her şey bu akşam yayınlanacak olan bölümle ortaya çıkacak.
Ay yapım
Dizi
Senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Ali Bilgin'in oturduğu Ufak Tefek Cinayetler'in 45. Bölüm fragmanında adeta nefes kesen sahneler dikkatleri çekiyor. Gökçe Bahadır'ın Oya, Aslıhan Gürbüz'ün Merve, Mert Fırat'ın Serhan, Tülin Özer'in Arzu  ve Bade İşçil'in Pelin karakterine hayat verdiği dizinin ekrana veda edecek olması dizinin sevenlerini hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Son haftalarda artık final sinyalleri vermeye başlayan Ufak Tefek Cinayetler'de son bölümlerde birçok oyuncu çeşitli nedenlerden dolayı kamera karşısına çıkamıyordu.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0