Mucize 2: Aşk Fragmanı Yayınlandı! Mucize 2 Ne Zaman?

Mahsun Kırmızıgül'ün merakla beklenen yeni filmi Mucize 2 Aşk için geri sayım başladı. Bu arada yayınlanan Mucize 2 fragmanı kısa sürede yüz binlerce kez izlendi.  Peki Mucize 2 ne zaman ve Mucize 2'nin oyuncu kadrosunda kimler var?
Mucize aşk
Mucize 2
Çekimleri geçtiğimiz aylarda İzmir'de başlayan ünlü yönetmen, şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 filminin fragmanı geldi. 1 Mart 2019'da seyirciyle buluşacak olan yapım "Mucize 2 Aşk" ismiyle gösterime girecek. Öte yandan çok sayıda ünlü ismin kadrosunda bulunduğu Mucize 2 Aşk, sosyal medyada da gündeme düştü. İşte Mucize 2 Aşk fragmanı!
Mucize 2/Aşk’ın oyuncuları arasında; Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral gibi isimler bulunuyor. 

Film, Doğu’nun bir dağ köyünde yaşayan engelli Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin’in büyük dramını ve yaşama tutunma hikayesini anlatıyor. İlki 4 milyon kişi tarafından izlenen Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize filminin devamında Mızgin (Biran Damla Yılmaz) ve kocası Aziz (Mert Turak) ailelerine haber vermeden yaşadıkları köyü terk edip bilmedikleri bir dünyaya, batıya doğru yolculuğa çıkıyor



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0