Survivor 2019 Ne Zaman Başlayacak? Ve Survivor 2019 Yarışmacıları Kimler Olabilir?

Survivor 2019 için hazırlıklar başladı. TV8 ekranlarının vazgeçilmez yapımı olan Survivor'a kimler katılacağı da merak konusu. Öte yandan pek çok kişi  "Survivor 2019 ne zaman?" Sorusunu yöneltmeye başladı. İşte Survivor 2019 yarışmacıları ve başlama tarihi hakkında detaylar...
Survivor türkiye yunanistan
Survivor
Yaklaşık 12 yıldır her sezon düzenli olarak izleyiciyle buluşan Survivor, önümüzdeki sezon yine seyirciyle buluşmak için geri sayıma başladı. Formatı Türkiye'ye uyarlayan Acun Ilıcalı, Survivor 2019 için geçen hafta bir açıklama yaptı. Ilıcalı, yaptığı açıklama ile pek çok kişinin merak ettiği bir soruya da yanıt verdi. Bilindiği üzere TV8 ekranlarına gelen MasterChef programıyla dikkatleri üstüne çeken ve daha sonra yarışmadan elenen Murat Özdemir'in de Survivor'a katılacağı iddia edilmişti. Konuya ilişkin Acun Ilıcalı kafalardaki soru işaretlerini giderdi. Buna göre MasterChef Murat Özdemir Survivor yarışmasına katıılamayacak. Acun, "Murat iyi bir insan ama televizyonda dikkat etmek gerekir. O belki istemeden de olsa bir hata yaptı. Kendisi 2019 Survivor kadrosunda yer almayacak." Diye konuştu. 

Bu arada bu seneki Survivor formatı da ünlüler ve gönüllüler şeklinde olmayacak. Edinilen bilgilere göre Survivor Yunanistan Türkiye takımları arasında geçecek. Peki Survivor 2019 ne zaman başlayacak? Henüz netleşen bir bilgi olmasa da yarışmanın Şubat ayının ilk haftası ekranlara geleceği konuşuluyor. Zaten Acun da Cengiz Semercioğlu'na verdiği bilgilerde "Survivor ne zaman başlayacak?" sorusuna Şubat ayı diye yanıt vermişti. Öte yandan Survivor 2019 yarışmacıları da henüz açıklanmadı. Ocak ayı içerisinde Survivor 2019'a kim katılacak? Sorusu da yavaş yavaş yanıt bulacak gibi görünüyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0