Kafalar Karışık Zengin Oyuncu Kadrosu ile Öne çıkıyor! Kafalar Karışık İzle fragman

Kafalar YouTube kanalının sevilen isimleri Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin, Kafalar Karışık filmiyle beyazperdede seyirci ile buluşuyor. Peki Kafalar Karışık'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Kafalar Karışık konusu ve fragmanı...
Kafaları karışık
Kafalar Karışık
Son birkaç yıldır Youtuber'ların çektiği
filmler oldukça dikkat çekiyor. Bilindiği üzere Enes Batur, Oha Diyorum, Halil Söyletmez ve daha nice YouTuber film çekip gişede ciddi bir başarı elde etti. Ve şimdi sıra Kafalar'da! Kanalın sevilen üçlüsü iddialı bir filmle maceralarını beyazperdeye taşıyor. "Kafalar Karışık" ismiyle sinemaseverlerle buluşacak olan film, komedi türünde. Öte yandan yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu'nun oturduğu, senaryosunu ise Büşra Karahan ile Enver Sülük'ün kaleme aldığı Kafalar Karışık'ın fragmanı kısa sürede 5 milyon gibi büyük bir izlemeye ulaştı.  Yine yayınlanan fragmanda komik sahneler de göze çarpıyor. Atakan'ın kız arkadaşıyla evlenebilmesi için  arkadaşları Fatih ve Bilal ile olmadık maceralar yaşayacağı filmde çok sayıda ünlü isim rol alıyor. Kafalar Karışık'ın oyuncu kadrosu, konusu ve diğer öne çıkan detayları haberimizin devamında yer almakta. 

Kafalar Karışık'ın Oyuncu Kadrosunda Ünlüler Geçidi!


vizyon tarihi 7 Aralık olarak belirlenen ve bu cuma günü sinemaseverlerle buluşacak olan Kafalar Karışık filminin oyuncu kadrosunda sanat ve müzik dünyasından pek çok ismin yanı sıra usta oyuncular ve Youtuber'lar bulunuyor. Perihan Savaş, Ruhi Sarı, Zuhal Yalçın, Selahattin Taşdöğen, Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Tunçbilek, Behzat Gerçeker, Ece Seçkin, Yener Çevik, Derya Uluğ, Funda Arar, Samsun Demir, gibi ünlü isimlerin konuk oyuncu olarak yer aldığı filmin ana kadrosunda: Metin Akpınar, Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Cihan Ünal, Güven Kıraç, Erkan Can yer alıyor. ILS Vision Pictures'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği Kafalar Karışık filminde yer alan Youtuber'lar ise Feride Hilal Akın, Enes Batur, Reynmen (Yusuf Aktaş), Shredded Brothers, Uras Benlioğlu, Veyzel Zaloğlu, Burak Güngör, Başak Karahan, Şeyda Erdoğan, Lord of Murat, Şahangiller, Halil Söyletmez, Murat Sungurtekin. Yapımcılığını Erdem Karahan, Büşra Karahan, Burak Uçman, Kemal Kaplanoğlu'nun üstlendiği filmin görüntü yönetmenliğini ise Ersin Gök gerçekleştiriyor. Ayrıca Kafalar Karışık'ta kullanılan müzikler İrsel Civit ve Ümit Sayın imzasını taşıyor.


KAFALAR KARIŞIK KONUSU

Kafalar karışık gala
Kafalar karışık gala
Çekimleriİstanbul ve Antalya'da gerçekleşen Kafalar Karışık filminin konusu kısaca şöyle:  YouTube'da dört milyonun üzerinde takipçisi bulunan Kafalar ekibinin başrolünde yer aldığı Kafalar Karışık, aşık olduğu Buse ile evlenebilmenin yollarını arayan Atakan ile ona bu uğurda yardımcı olan arkadaşları Fatih ve Bilal'in hikâyelerini anlatıyor. Atakan, zengin sevgilisi Buse'ye aşıktır. Evlenmelerinde tek engel ise Buse'nin dedesidir. Atakan da Buse ile evlenmek için tek çare olarak Buse'nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulmaya karar verir. Kadim dostları Fatih ve Bilal de elbette bu serüvende ona eşlik edeceklerdir. Kafalar, arayışları sonunda kendilerini bir anda Antalya'da bulacak ve işler iyiden iyiye karışmasıyla aksiyon ve komedi dolu bir macera başlayacaktır. 

KAFALAR KARIŞIK FRAGMAN




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0