Şafak Sezer'in Yeni Filmi Göktaşı Oyuncuları ve Fragmanı ile Dikkat Çekiyor!

Yılın iddialı komedi filmi Göktaşı, bu hafta vizyona giriyor. Gerçek bir olaydan esinlenerek beyazperdeye aktarılan Göktaşı filminin kadrosunda Şafak Sezer, Yılmaz Guruda gibi isimler yer alıyor. İşte Göktaşı filminin konusu, Göktaşı filminin oyuncuları ve filmin diğer tüm detayları...
Şafak sezer
Göktaşı
Bu hafta vizyona girecek filmlerin büyük bir bölümü yabancı olmasıyla dikkat çekiyor. Ancak bu Cuma gösterime girecek yerli komedi filmi Göktaşı tüm filmlere adeta meydan okuyor. Komedi filmleriyle özleşen pek çok deneyimli ismin kadrosunda bulunduğu Göktaşı filmi bu yıl beyazperdede seyirci ile buluşan en büyük komedi yapımlarından biri. Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi gören filmin fragmanı da geçen günlerde yayınlanmıştı. Yayınlanan Göktaşı fragmanı kısa sürede 1 milyon izlemeye ulaşarak beğeni toplamayı başardı.  Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye düşen göktaşının ardından yaşanılanlardan yola çıkılarak kaleme alınan film, seyirciyi kahkaha krizine sokacak gibi görünüyor. Peki Göktaşı'nın oyuncuları arasında kimler yer alıyor? İşte Göktaşı filminin merak edilen diğer detayları!

Göktaşı Filminin Oyuncu Kadrosunda Deneyimli İsimler Yer Alıyor!


Sinehane yapımcılığında gösterime girecek olan Göktaşı filminin yönetmen koltuğunda Caner Erzincanlı oturuyor. Komedi türündeki filmin senaryosunu ise yine yönetmen Erzincanlı kaleme alırken, görüntü yönetmenliğini görevinise Feza Çaldıran gerçekleştiriyor. Ana cast hariç tüm oyuncuları köyün yerli halkının oluşturduğu 'Göktaşı' filminin kadrosunda çok sayıda ünlü isim bulunuyor. Buna göre Göktaşı filminin oyuncu kadrosunda;  Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Sinan Çalışkanoğlu, Mehmet Esen, Nilay Toprak ve Yılmaz Gruda yer alıyor. Vizyon tarihi 28 Eylül 2018 olarak belirlenen ve bu hafta gösterime girecek olan Göktaşı'nda Şafak Sezer Muhtar İsmet karakterini canlandırırken, usta oyuncu Yılmaz Guruda ise 80'lik çapkın bir köylüye hayat veriyor. Bu arada Göktaşı'nın konusu da dikkat çekiyor.

Göktaşı Filminin Konusu


Trakya'nın güzide köylerinden Günebakan'da halk kuraklıktan dolayı yağmur duasına çıkar, fakat gökten yağmur yerine hiç beklenmedik bir şekilde göktaşı parçaları düşer. Düşen göktaşıları incelemek için köye akın eden Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar, köylülerin topladıkları göktaşı parçalarını ciddi ücretler ödeyerek satın almaya başlar. Muhtar İsmet (Şafak Sezer) ise çeşitli oyunlarla köylülerin sattığı taşlardan bağış toplamaya çalışır. İsmet'in oğlu yerel şarkıcı Bahadır ise ünlü bir şarkıcı olma hayalleri kurarken, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan'a tutulur. Köylüler taşları yüksek fiyata satmaya çalışırken bir yandan yabancı ajanlarla diğer yandan Muhtar İsmet'in türlü numaralarıyla uğraşırlar. Sakin ve kendi halinde bir Trakya köyü olan Günebakan, o güne kadar hiç duyulmamış, görülmemiş bir curcunaya sahne olur. Göktaşı" 28 Eylül'de sinemalarda!


Göktaşı Fragman






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0