Ne Kadar Güzelsin Testi? (Yakışıklılık Testi) İşte Karakter Analiz Testi!

Ne kadar güzel veya yakışıklısın? Bu yazımızda yakışıklılık/güzellik testini sizler için anlattık. Ayrıca güzellik testiyle birlikte yüz analizi testi de sizleri bekliyor. Android'te yer alan bir uygulama sayesinde yüzünüze puan verilmekte. Verilen puanla hem güzellik testi yapmış oluyoruz hem de yüz analiz  testiyle karakter analizini de beraber görüyoruz.
Güzellik
Güzellik testi
Yapay zeka sisteminin gelişmesiyle beraber gerekli veya gereksiz bir çok işlemi yapmakta kolaylaştı. Bu durum eğlence için de yine tercih edilmektedir. Bu yazımızda da yapay zeka teknolojisi kullanarak yüz analiz testi yaptığını iddia eden bir uygulamayı değerlendirdik. Belli bir orijinal ismi bulunmayan söz konusu uygulama, iki işlemi birlikte yapıyor. Play Store'da "yüz güzellik testi" olarak adlandırılan bu program hem güzellik testi yapıyor hem de yüz analizi yaparak karakter özelliklerinizi tahmin ediyor. Uygulama üzerinden güzellik testi yapmak oldukça kolay. Aynı zamanda ücretsiz de olan "yüz analiz testi programı" çokça ciddiye alınacak bir yazılım değil... 10 üzerinden puan veren uygulama, yüklediğiniz fotoğrafta yüzünüzü inceleyerek kendine göre bir puan veriyor. Puandan sonra yüzünüz analiz sonucuna kişilik özellikleriniz de ekleniyor. Bu arada yüz güzellik testi uygulaması Türkçe dil desteğine sahip ancak çeviriler İngilizce'den Google Çeviri'yi kullanarak yapıyor. Peki ne kadar güzel veya yakışıklı olduğunuzu nasıl öğrenebilirsiniz? Ve en önemlisi de yüz analiz testi yaparak karakter özelliklerini nasıl öğrenebilirsiniz? İşte detaylar.

İşte Yüz Güzellik Testi ve Yüz Analizi Yapan Uygulama!


Öncelikle uygulamayı Play Store'dan indirmek için aşağıdaki "Download" butonunu kullanabilirsiniz. Güzellik testi uygulaması telefona yüklendikten sonra karşımıza üç seçenek çıkıyor. "Kamera" seçeneğiyle yeni bir fotoğraf çekebildiğiniz gibi "Galeri" ile var olan bir fotoğrafı kullanabiliyorsunuz. Üçüncü seçenekle de uygulamanın nasıl kullanıldığını öğrenebiliyoruz. Güzellik/yakışıklılık testi için bir fotoğraf seçtiğinizde karşınıza çıkan ekrandan yüzünüzü çerçevenin içine yerleştirin. Ve "Devam" tuşuna bastıktan hemen sonra yüz analizi başlıyor. Birkaç saniye içinde yüzünüze belli bir puan veriliyor. Yani ne kadar güzel veya yakışıklı olduğunuz bu puanla ortaya çıkıyor. 

Tekrar tekrar belirtmekte yarar var bu tür yazılımlar ciddiye alınmamalıdır. Güzellik testi programı sadece eğlence için kullanmak daha mantıklı olacaktır... Yüzünüze verilen puandan sonra hemen altta bulunan "yüz analiz sonucu" seçeneğinde ise yüz analiz testi sonuçlarını da görüntüleyebilirsiniz. Yüz analizi üzerinden karakter özelliklerinizi okurken şuna dikkat etmek lazım:.bu karakter analizleri geneldir ve İngilizce'den direkt çevri olduğundan dolayı net bir veri elde etmek mümkün değil.




Yeni gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0