Oylaması Başlayan 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman? 2018 Altın Kelebek Adayları

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin ilk tur oylaması başladı. Bu yıl ki Altın Kelebek Ödülleri'nde pek çok değişiklik göze çarpıyor. Öte yandan 45. Pantene Altın Kelebek adayları da yine dikkat çekiyor. Peki 2018 Altın Kelebek Ödülleri ne zaman sahiplerine gidecek? Ve 45. Pantene Altın Kelebek  için nasıl oy kullanılır? İşte detaylar...
Pantene altın kelebek
Altın kelebek
Bu yıl 45'incisi düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri , her yıl olduğu gibi bu sene de Hürriyet gazetesi tarafından düzenlenecek. Pantene'in sponsorluğunda gerçekleşecek olan törene bugün itibariyle 2  ay kaldı. Sanat, eğlence, müzik ve show dünyasından pek çok ünlü ismin katılacağı 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Aralık ayında düzenlenecek görkemli bir tören ile sahiplerini bulacak. Oylaması 21 Eylül itibariyle başlayan 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde bu sene pek çok farklılık ve yenilik öne çıkıyor. Çok sayıda kategoride yüzlerce adayın yarıştığı 2018 Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin oylaması iki turda tamamlanacak. Tüm kategorilerde neredeyse tüm adayların yer aldığı ilk tur oldukça kapsamlı. Bu arada 21 Eylül 5 Ek im tarihleri arasında gerçekleşen ilk turda oylamada yer almayan isimler "DİĞER" seçeneği kullanılarak eklenebilir. kıyasıya bir yarışa ev sahipliği yapan  45. Pantene Altın Kelebek  heyecanı sosyal medyada iyiden iyiye hissedilmeye başlandı. Adaylar sevenlerinden şimdiden oy istemeye farklı kampanyalarla başladı bile. Peki 45. Pantene Altın Kelebek  ne zaman gerçekleşecek? İşte Altın Kelebek'le 2018 yılının en iyilerini belirleneceği o tarih ve 45. Pantene Altın Kelebek  adayları...

45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ne Zaman? 2018 Altın Kelebek Adayları!


Ekim ayı ortası gibi ikinci turu gerçekleşecek olan 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde jürinin etkisi kısıtlanarak yüzde 30'a indirildi.  Yapılan açıklamaya göre bu yıl ki Altın Kelebek oylamasında halkın daha etkili olacağının altı çizildi. Aynı açıklamada "2018 Pantene Altın Kelebek n zaman?" Sorusu da yanıt buldu. Buna göre, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 9 Aralık 2018 tarihinde renkli bir tören ile sahiplerini bulacak. Televizyon ve müzik dünyasından pek çok ismin yarıştığı 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde pek çok farklılık öne çıkıyor. En dikkat çeken yenilikler ise eklenen iki kategori ve jüri etkisinin kısıtlanması oldu. 38 kategoride yüzlerce adayın yaıştığı 45. Pantene Altın Kelebek oylamasında bu sene "En İyi İnternet Dizisi" ve "En İyi DJ" kategorisi oldu. Ayrıca 45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni canlı yayınla Kanal D ve TeVe 2‘den takip edilebilecek. ikinci turda her kategoride 10 adayın yarışına sahne olacak 45. Altın Kelebek Ödülleri, geçen yıla kadar Doğan Medya Grubu'nun ev sahipliğinde yapılıyordu. Ancak başta Hürriyet gazetesi olmak üzere Doğan Grubu'nun tüm medya kuruluşlarının Demirören'e satılmasıyla birlikte Altın Kelebek'in ev sahipliği de değişti.
Pantene altın kelebek
Peki 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kategoriler ile düzenlenecek? İşte 2018 Pantene Altın Kelebek kategorileri! 
En İyi Dizi, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Çocuk Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu, En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncu, En İyi Komedi Dizisi, En İyi Romantik Komedi Dizisi, En İyi Dizi Çifti, En İyi Dizi Müziği, En İyi Senarist, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek Haber Sunucusu, En İyi Kadın Haber Sunucu, En İyi Haber Programı, En İyi Erkek Sunucu, En İyi Kadın Sunucu, En İyi Müzik Grubu, En İyi Pop Müzik Erkek, En İyi Pop Müzik Kadın, En İyi Klip, En İyi Proje, Yılın Şarkısı, En İyi Fantezi Müzik Erkek, En İyi Halk Müziği Erkek, En İyi Fantezi Müziği Kadın, En İyi Halk Müziği Kadın, En İyi Çıkış Yapan, En İyi Gündüz Kuşağı, En İyi Yarışma, En İyi Spor Programı, En İyi Youtuber / Instagrammer, En İyi İnternet Dizisi, En İyi Dj, Azerbaycan En İyisi.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0