Turkcell'den Günlük 1GB Bedava İnternet! (Turkcell bedava internet 2018)

Turkcell bedava internet kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Turkcell kullanıcıları BİP ile günlük 1 GB'a kadar bedava internet kazanabiliyor. Ayrıca Turkcell'in 2018 bedava internet kampanyası kapsamında anında 1 GB hediye internet kullanıcıların olmuş oluyor.
Turkcell
Operatörler, çeşitli dönemlerde farklı yöntemlerle kullanıcılarının ilgisini çekebilecek kampanyalara imza atabiliyor. Her ne kadar son yıllarda GSM operatörleri kullanıcılarını bir kenara bırakıp yeni müşteri peşine düşse de arada bir kullanıcılarına yönelik kampanyalarla dikkat çekebiliyorlar. Üç büyük operatörün 2018 kampanyaları da bu yıl çok ilgi görecek gibi görünüyor. Zira Turkcell ve Vodafone'un başlattığı yeni çalışma bunu gösteriyor. Vodafone, geçtiğimiz aylarda "İnternet Avcıları" adını verdiği ve Pokemon Go'ya oldukça benzeyen bir oyun duyurmuştu. Bu oyun, aynı zamanda kullanıcıların bedava internet kazanmasını sağlıyor.   Ve şimdi Turkcell tam da buna benzer bir kampanya başlattı. Turkcell'in "Sürpriz Nokta" adını verdiği kampanya kapsamında kullanıcılar 1GB'a kadar hediye internet kazanabiliyor. Kısa bir süre önce başlayan Turkcell'in 2018 bedava  internet kampanyası BİP uygulaması üzerinde yapılıyor. Turkcell'in özel bir önem verdiği mesajlaşma platformu BİP üzerinde her gün kampanyadan faydalanmak mümkün. Peki süreç nasıl işliyor? Ayrıntılar haberimizin devamında...

Öncelikle Turkcell kampanyasından tüm aboneler faydalanabiliyor. Turkcellin bedava 1GB internetini kullanmak için yapılacak işlemler ise oldukça basit. BİP uygulamasını kullanarak bedava internet kampanyasındam faydalanılıyor. BİP uygulamasına giriş yapıldıktan sonra "Keşfet" bölümünde çeşitli seçenekler karşımıza çıkmakta. BİP'ten bedava  1GB interneti alabilmek için Keşfet menüsünde "Sürpriz Nokta" oyununu bulmamız ve açmamız gerekmekte. Oyunu açtıktan hemen sonra Turkcell, anında 1GB bedava interneti hattımıza tanımlıyor. Bu, kampanyaya katılan herkes için ilk gün verilen bir hediye. Daha sonraki günlerde de BİP Sürpriz Nokta'ya giriş yapıp belirli bir seviyeye geldiğinizde ise 1GB bedava interneti kazanabiliyoruz. Yapılan işlemler kısaca bu şekildedir.
Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0