Şanışer'den Yeni Albüm! Şanışer'in Yeni Şarkıları Dikkat Çekiyor (Ludovico II)

Şanışer yeni albümüyle müzikseverlerle buluşuyor. Şanışer'in "Ludovico II" adını verdiği albümü önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Sevilen rapçinin iki yıl sonra çıkacak olan Ludovico II albümündeki şarkılar da çok dikkat çekiyor. İşte Şanışer'in Ludovico II albümü...
Sarp palaur
Şanışer
Rap müziğin sevilen ismi  Şanışer, yepyeni şarkılarıyla müzikseverlerle buluşuyor. Yaptığı her şarkıyla ses getiren müzisyenin iki yıl aradan sonra gelen yeni albümü şimdiden ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde başarılı YouTuber Barış Özcan ile bir düete imza atan Şanışer, Korkudan ismiyle yayınlanan single ile beğeni toplamıştı. Barış Özcan ve Şanışer'in Korkudan şarkısı hala da dijital platformlarda ilgi görmeye devam ediyor.

Sevilen iki ismin YouTube'da yayınlanan şarkılarının hemen sonrasında Şanışer'in yeni albümünün tanıtımı da paylaşıldı.
"Ludovico II" adıyla çıkacak albümün çıkış tarihi de geçtiğimiz gün Şanışer'in resmi sosyal medya hesaplarında duyuruldu. Hareketli ve slow şarkıların yer aldığı Şanışer'in  Ludovico II albümü 6 Nisan 2018'de ön satışa sunuldu. Öte yandan "Ludovico II" albümünün dijital müzik platformlarda dinleyiciyle buluşması ise 20 Nisan 2018'i bulacak. Bu arada Şanışer'in yeni şarkıları nın CD satışı da bu ay başladı. Şanışer sevenlerinin CD siparişleri de bu ayın ortalarında teslim edilecek. Ayrıca Ludovico II tanıtımı Şanışer'in YouTube kanalında geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı.

Şanışer'in Ludovico II Albümü İçerdiği Mesajlarla Dikkat Çekiyor!


Sosyal mesajların yanı sıra gündemdeki konulara da her yeni albümünde yer veren ünlü rapçi Şanışer, Ludovico II adını verdiği yeni albümünde de pek çok şarkıda yine çok ses getirecek mesajlara yer vermiş durumda. YouTube'da yayınlanan albüm tanıtımı da hala beğeni topluyor. Aynı zamanda Sarp Palaur'un Ludovico II albümü sosyal medyada da konuşulmaya devam ediliyor. Duygusal şarkıların ağırlıkta olduğu albümde hareketli şarkılar da beğeni topladı. Öte yandan Şanışer'in dördüncü stüdyo albümü olma özelliğine sahip olan Ludovico II albümünün tanıtım metni de dikkat çekiyor. İşte Şanışer'in Ludovico II albümünün tanıtım yazısı:

"Dünyayı, sistemi, insanı ve insani duyguları klasikleşmiş çizgiden uzak; kendine has tarzıyla anlatan Şanışer, Ludovico II'de insanların hayatlarının arka planında çalacak müzikler değil; onları kendine getirecek bir manifesto sunmayı amaçlıyor. Bir çok sorumluluk ve stres altında ezildiğimiz bu zor dünyada Şanışer, gözümüzün önünde cereyan eden pek çok yanlışı görmezden geldiğimiz gerçeğiyle bizi yüzleştiriyor. Dinleyicilerin, birçok kez kendi dertlerini duyacağı ve onları derinlere doğru içsel bir yolculuğa çıkaracak bu albüm; içinde otantik ve nostaljik elementleri de barındıran yeni nesil bir sounda sahip."
Sarp Palaur
6 Nisanda iTunes ön satış, Apple Music'te ise ön kayıtları başlayan albümün 12 Nisan tarihinde CD satışlarına başlandı. 13 Nisan 2018'de ise Şanışer'in 2018 şarkıları Apple Music'te ve İTunes'ta dinleyiciyle buluştu. Edinilen bilgiye göre Şanışer yeni albümünü 20 Nisanda ise Spotify, Dizer ve Fizy gibi tüm dijital müzik platformlarında yayınlayacak. Şanışer'in  Ludovico II albümünde yer alan yeni şarkıların isimleri şöyle:

Şanışer'in yeni şarkılarının isimleri:

Şanışer- Yanıma Gelmesinler
Şanışer- Vatanım Issız
Şanışer- Dünyadan Alacaklarım Var
Şanışer- Yalnız Kalır
Şanışer- Ben Kimim?
Şanışer- Yanlışlara Gidiyorum
Şanışer- Adaletin Yok
Şanışer- Şerin Atlası
Şanışer- Beni Bana Yar Etmezler
Şanışer- Tarihimin Günahları
Şanışer- Kaç Kere Öldün?
Şanışer- Depresyon
Şanışer- Kayıp
Şanışer- Ölüm Aklımı Çelmek Üzere
Şanışer- Bu Sabah
Şanışer- Zamansız Harp
Şanışer- Sen Varsan Sen Yoksun






Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0