Oflu Hoca Trakya'da Komik Sahneleriyle Öne Çıkıyor! (Oflu Hoca'nın Şifresi 3 izle)

12.04.2018 14:34 tarihinde güncellendi

Oflu Hoca'nın maceraları bu kez Karadeniz'de değil, Trakya'da devam ediyor. Komik sahneleriyle dikkat çeken Oflu Hoca Trakya'da (Oflu Hoca'nın Şifresi 3) fragmanı yoğun ilgi görüyor. Komedi türündeki Oflu Hoca'nın Şifresi 3 bu hafta vizyonda!İşte Oflu Hoca 3 konusu ve tüm detayları
Hoca
Oriflu hoca
İlk olarak 2014 yılında beyazperdede izleyiciyle buluşan Oflu  Hoca'nın Şifresi, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenmişti. Sinemaseverlerin beğenisini toplayan komedi türündeki Oflu  Hoca'nın Şifresi filminin ikincisi de geçen sene gösterime girmiş ve aynı başarıyı elde etmişti. Karadeniz'de geçen ilk iki film hala da ilgi görürken bu kez Oflu Hoca bambaşka bir yerde sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Pek çok kişinin merakla beklediği filmin üçüncü serisinde Oflu Hoca Trakya'da maceralarına devam edecek.

Oflu Hoca 2'nin hemen sonrasında  "Oflu Hoca'nın Şifresi 3 ne zaman çıkacak?" sorusu çokça dile getiriliyordu. Ve uzun bir süredir merakla beklenen Oflu Hoca Trakya'da filmi bu hafta gösterime giriyor.   Geçen ay YouTube'da fragmanı yayınlanan Oflu Hoca Trakya'da
(Oflu Hoca'nın Şifresi 3)  çok kısa sürede 1 milyon kişi tarafından izlendi. Oflu Hoca'nın Şifresi 3'ün fragmanı beğeni toplamaya devam ediyor. Öte yandan serinin üç filminde de başrol oynayan Çetin Altay, Oflu Hoca Trakya'da filminde izleyiciyi şaşırttı.

Çetin Altay, Oflu Hoca Trakya'da Filminde İki Karakteri Canlandırıyor


TAFF Pictures yapımcılığında bu Cuma günü gösterime girecek olan film komedi türünde  sinemaseverlerle buluşacak. Öte yandan Oflu Hoca'nın Şifresi 3 olarak da adlandırılan Oflu Hoca Trakya'da filminin oyuncu kadrosunda Çetin Altay, Gökhan Yıkılkan, Gülhan Tekin, Bülent Çatalçekiç, Seymen Aydın, Buket Dereoğlu, Ecemcan Gümeci, ve Bahtiyar Engin yer alıyor. Öte yandan  Serkan Karaaslan ve Adem Kılıç, Oflu Hoca Trakya'da'nın yönetmen koltuğunda oturuyor.

 Serinin üçüncü filminin senaryosunu ise Ferhat Ergün tarafından kaleme alındı.  Vizyon tarihi 13 Nisan olarak belirlenen Oflu Hoca'nın Şifresi 3'ün çekimleri Lüleburgaz'da  tamamlandı. Bu arada Oflu Hoca Trakya'da filminin başrol oyuncusu Çetin Altay film hakkında şunları söyledi: "Çekimler çok keyifli geçti. Bu filmde Karadeniz mizahı ve Trakya mizahını bir araya getirdik. Çok heyecanlıyım ve ben hala filmi izlemedim. Bu arada filmde iki karakteri canlandırıyorum. Gerçekten bu iş içimize sindi." Filmde yer alan Gökhan Yıkılkan ise Trakyalılar'la yaşadığı komik anıların filmini samimiyetini ortaya koyduğunu dile getirdi.

Oflu Hocanın şifresi 3

Oflu Hoca Trakya'da Filminin Konusu (Oflu Hoca 3)

Bu hafta vizyona girecek olan Oflu Hoca Trakya'da filminin konusu kısaca şöyle:
Doğanspor futbol kulübünün başkanlığını yapan Oflu Hoca, yeni transfer peşindedir. Genç yetenek Hayati’yi gözüne kestiren Oflu Hoca, onu transfer etmek için Lüleburgaz’a gider. Bu sırada Lüleburgaz’da hapishanede yatan Haspi adındaki bir adam tahliye olur. Haspi, tamamen farklı karakterde biri olsa da Oflu Hoca’ya ikizi kadar benzemektedir. Haspi’nin hapisten çıkması Oflu Hoca’nın Lüleburgaz’daki günlerini kabusa çevirir.







Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. serkan kararslan ve adem kılıç filmin yönetmenidir, filmde rol almamışlardır. ayrıca filmin senaristi ferhat ergün'dür. sadece afişe yahut basın bültenine bakarak bile bunu görebilirdiniz.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0