Hülya Avşar'ın Selfie Filmi Çok Konuşulacak! Selfie Filmi izle (Fragman)

Hülya Avşar'ın Selfie filmi bu hafta sinemalarda izleyiciyle buluşuyor. Hülya Avşar'ın hayatını anlatan Selfie filmi henüz gösterime girmeden sosyal medyada çok konuşuldu. Peki Hülya Avşar'ın Selfie filminin oyuncuları arasında kimler var? İşte Selfie filminin fragmanı ve konusu...
Selfie
Hülya Avşar
Hülya Avşar, sinemada, sahnede, televizyonda ve daha pek çok alanda göz önünde olan bir kadın. Medyada "Avşar Kızı" olarak da tanımlanan Hülya Avşar, her zaman farklı oluşu ve sarf ettiği sözleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir isim aynı zamanda. Ve Avşar bu kez de çok farklı bir filmle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Hülya Avşar'ın "Selfie" adını verdiği yeni filminde birçok ilk göze çarpıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini kendisinin üstlendiği Selfie filminde Avşar hayatından öne çıkan detayları beyazperdeye aktarıyor. Peki Selfie filmi ne zaman sinemalarda? Hülya Avşar'ın Selfie filminin oyuncuları arasında kimler var? Merak edilen detaylar haberimizin devamında.

Avşar'ın bu hafta vizyona girecek Selfie filmi komedi ve biyografi türünde sinemaseverlerle buluşacak. Tek kişilik dev kadro diye niteleyebileceğimiz bir biçimde filmini hazırlayan Hülya Avşar, kameraman, yönetmen, senarist ve ışıkçı olarak filmini tamamladı. Oto biyografik bir film olan Selfie, 27 Nisan Cuma günü gösterime giriyor. Hülya Avşar'ın el kamerasını ve cep telefonu kullanarak çektiği filmde komik sahneler de yine dikkat çekiyor. Şimdiden sosyal medyada yoğun ilgi gören Hülya Avşar'ın Selfie filminin konusu Avşar Kızı'nın hayatından uyarlanmış durumda.  Avşar, senaryosunu yazıp yönettiği otobiyografik filmi 'Selfie'nin vizyona hazır olduğunu cesur pozu ile duyurmuştu.

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?


Hülya Avşar 10 Ekim 1963 tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Kürt asıllı Avşar oyuncu, şarkıcı ve sunucudur.
Emral ve Celal Avşar'ın ilk çocuğu olarak Edremit-Balıkesir'de dünyaya geldi.
Bulvar Gazetesi'nin düzenlediği Kâinat Güzellik Yarışması'nda birinci seçildi (1982), fakat evlendiği ortaya çıkınca tacı geri alındı. 1983 yılı Avşar'ın yaşamında dönüm noktasıydı. Fikret Hakan ve Salih Güney ile başrolü paylaştığı Haram filmi ile kariyerine başladı.
Kariyerine müzik eğitimi aldıktan sonra müzikaller, altı albüm ve bir single ile devam etti. 1995 yılının son günlerinde yayınladığı Yarası Saklım adlı albümüyle döneme damgasını vurdu. "Bu Gece Uzun Olacak" adlı parçası, şarkının çıkış klibiydi. Klip, feministlerin tepkisini topladı, ancak ikinci klip "Yürü Ya Kulum" oldukça feminist ve erkek karşıtı bir klip oldu. Albümden üçüncü klip bir Suat Suna şarkısı olan "Sensiz Kaldım" parçasına çekildi. Şarkı oldukça beğenildi ve pek çok kişi tarafından Avşar'ın söylediği en iyi şarkı olarak görüldü. Hülya Avşar artık 90'ların en çok konuşulan isimlerden biri haline gelmişti.
1998 yılında yayınladığı Hayat Böyle albümüyle müzik sahnesindeki yerini sağlamlaştırdı. "Aradın mı?" adlı Serdar Ortaç parçasıyla o yıl her yerde dinlendi. Şarkının klibinin de beğenilmesi üzerine, "Aradın mı", Hülya Avşar'ın "Bu gece uzun olacak"tan sonra en çok bilinen şarkısı oldu. Albümden ikinci klip "Ah Be Güzelim" parçasına çekildi. Sanatçı, bu şarkıyla da başarı sağladı.
İlk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli ile yaptı ve iki yıl evli kaldı. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğinden Zehra (1998) isminde bir kız çocuğu sahibidir. Çift, 2005 yılında boşandı. Kendisi sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır. Annesi Emral Avşar, 6 Şubat 2009'da kanserden hayatını kaybetmiştir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0