Vodafone'dan 4G Kampanyası! Herkese Bedava 2GB İnternet

Vodafone 2018 kampanyalarına devam ediyor. Yeni Vodafone bedava internet kampanyası kapsamında kullanıcılara 2 GB internet hediye edilecek. Peki bedava internet kampanyasından nasıl yararlanılıyor? İşte Vodafone'un bedava internet kampanyasının tüm detayları.
Vodafone
Üç büyük operatör (Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone) bedava internet kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Öte yandan yaklaşık iki yıldır ülkemizde kullanılmaya başlanan 4G hizmetine yönelik kampanyalar da yine çokça karşımıza çıkmakta. Bunun sebebi elbette 4G kullanımını arttırmak ve kullanıcıları 4G servislerine yönlendirmek. Bu doğrultuda Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone 4G kampanyalarına devam etmekte. Son olarak Vodafone yeni bir 4G internet kampanyası daha duyurdu. Kampanya kapsamında tüm Vodafone abonelerine 30 gün geçerli 2 GB internet hediye edilecek. Peki Vodafone'un bedava 2018 internet kampanyasının koşulları neler? Kimler Vodafone'un bedava internet kampanyasından nasıl faydalanabilir? İşte kampanyanın tüm detayları...

Bedava 2 GB İnternet İçin Son Günler!


Vodafone'un resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, kampanya 5-30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edeceği belirtilmekte. Kampanyanın şartları oldukça basit. Bedava internetten faydalanmak için en az 1 KB internet kullanmış olmak ve 4G servisini açmış olmak lazım. Yani 4.5 G'ye yönelik olan bu kampanyada telefonunuzun ve hattınızın 4G'yi desteklemesi istenmekte. Peki Vodafone'un hediye internetinden nasıl faydalanılır? Kampanyaya SMS aracılığıyla katılabilirsiniz. Yapılacak işlem ise oldukça basit. SURVİVOR yazıp 4545'e gönderdiğinizde 7 gün içerisinde hattınıza 30 gün geçerli 2 GB bedava internet tanımlanacaktır. Kampanya şartlarında yer alan bilgilere göre herkes aynı hatla yalnız bir kere katılabilecek. Öte yandan 3G kullanan bazı kullanıcıların yorumlarına bakıldığında  bu kampanyanın 3G için de olduğu söylenmekte. Yeni Vodafone'un 2018 internet kampanyası 30 Nisan günü sona erecek. Bu arada kampanyaya katılmadan önce 4G servisinizi açmayı unutmayın. 4G yazıp 4545'e gönderdiğinizde 4G hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0