Esra Ersoy Çıplak Videosundan Sonra Dikkat Çeken Bir Karar Aldı!

Esra-Ceyda Ersoy  kardeşlerin Esra'sı geçen gün çok dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hacı Sabancı'ya çıplak videosunu yolladığı iddia edilen Esra Ersoy, sosyal medyada art arda açıklamalarda bulundu. Ancak cicişlerden Esra Ersoy açıklamasında öyle birşey dedi ki herkes şaşırdı.
Cicişler esra
Esra ersoy
Geçtiğimiz günlerde Ciciş Esra'nın çıplak videosu ortaya çıkmış ve ortalık karışmıştı. Hacı Sabancı'ya çıplak video gönderdiği iddia edilmişti. Ancak Sabancı konu ile alakalı açıklama yapmaktan çekinirken, Esra Ersoy çıplak video için üst üste açıklama yaptı. Avukatı aracılığıyla da açıklamalar yapan Ciciş Esra, "bu olay için çok utanıyorum." dedi. Ancak Cicişler arasında da çok büyük kavga çıktı. Esra - Ceyda kardeşler bu videodan hemen sonra birbirine girdi. Soluğu karakolda alan Cicişler arasında gerginlik devam ediyor. Esra Ersoy'un çıplak videosu kim tarafından ve nasıl ortaya çıkarıldığı konusunda çok sayıda dedikodu ortaya atıldı. En dikkat çeken dedikodu ise Ceyda Ersoy'un çıplak videoyu paylaştığı. Çok kötü günler geçirdiğini hatta psikolojik sorunlarla boğuştuğunu öne süren Ciciş Esra, İnstagram'da yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. İşte o açıklama!

"Türk Toplumunun Örf ve Adetlerine Göre Davranacağım"


Esra Ersoy çıplak videosundan yaklaşık bir gün sonrasında yaptığı açıklamada, Herkes hata yapabilir" diyen Esra Ersoy " Affedin beni çok üzülüyorum. Çok utanıyorum. O gün çok kötüydüm" dedi. Üst üste toplam üç basın açıklaması yapan Cicişler'in Esra'sı, çıplak videosunu internete sızdıranlar hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu. Ancak Erotik videosuyla gündemde olan Esra Ersoy'un açıklamasında en dikkat çeken kısım şu:
"Bu olay itibariyle Türk toplum aile ve örf kurallarına uygun davranacağıma söz veriyorum..."
İşte Esra Ersoy'un çıplak videolarına ilişkin yaptığı açıklamaların tümü:





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0