Manga Yeni Albüm Öncesi 3 Yeni Şarkıyla Müzikseverlerle Buluşuyor! (Manga Yad Eller)

Manga, 2018'e üç yeni şarkılık bir maxi single ile dinleyicisinin karşısına çıkıyor. Manga, "Yad Eller" isimli maxi single çalışmasını önümüzdeki günlerde yayınlayacak. Şu an için üç şarkı çıkaracak olan Manga, yeni albümünü ise sonbaharda müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.
Manga
Uzun süredir sessizliğe bürünen ünlü müzik grubu Manga, yeni şarkılarını yayınlamak için gün sayıyor. Manga, bu yıl içinde hem bir maxi single hem de bir albüm yayınlayacağını açıkladı. Önümüzdeki günlerde 3 adet şarkıdan oluşan maxi single çalışmasını yayınladıktan sonra albüm kayıtlarına devam edecek olan Manga, sevenleri için yeni sürprizlerin de mesajını veriyor. Öte yandan geçtiğimiz gün "Yad Eller" adlı yeni şarkılarına klip çeken Manga, sosyal medyada çekim sürecini de anlık olarak paylaştı. Hareketli ritmiyle dikkat çeken Manga'nın Yad Eller şarkısı şimdiden birçok Manga hayranı tarafından merakla bekleniyor. Manga'nın Gel ve Yad Eller  şarkılarının klip çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı.  Müge Manuş'un yönetmenliğini üstlendiği klip çekimleri iki günde tamamlandı.  Bu arada grup, Ekim ayında da 7 şarkılık albümü piyasaya sürecek. Peki Manga yeni şarkıları için kimlerle çalıştı? İşte Manga'nın yeni albümü ile ilgili diğer detaylar.

Manga, Sıpa ile Tekrar 5  Kişi Oldu!

Ünlü müzisyen Demir Demirkıran ile birlikte çalışan Manga, "Yad Eller" adlı maxi single'ı Mart ayı içerisinde müzikseverlerle buluşturacak. Bu arada grup, Yad Eller şarkısıyla birlikte maxi single'da yer alan "Gel" şarkısına da klip çekti. Yoğun bir konser takvimi bulunan Manga, iki şarkıya üst üste klip çekerek yükünü hafifletmeyi ve yeni albüme daha çok vakit ayırmayı istemiş görünüyor. Grubun sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre; Manga'nın yeni albümü Ekim 2018'de çıkacak.   Prodüktörlüğünü Demir Demirkan ve Yağmur Sarıgül’ün yaptığı albüm için aralık ayında stüdyo çalışmalarına başlanmıştı.
Sıpa
Sıpa
Aynı zamanda Manga'nın eski şarkılarında gördüğümüz  "Sıpa" da yine gruba dahil oldu. Spa’nın ilk görsellerini  paylaşan grup Spayı yeni kliplerde göreceğimizin de müjdesini verdi. Genel itibariyle Manga'nın çıkacak yeni şarkılarının sözlerini Ferman Akgül yazdı. Yine sosyal medyada yeni albüm çalışmalarını bir videoda paylaşan Manga, yeni şarkıları için iddialı olduklarının mesajını veriyor. Bakalım Manga'nın Yad Eller maxi single çalışması ve Manga'nın yeni albümü dinleyiciler tarafından nasıl karşılanacak? İşte Manga'nın albüm çalışmalarını anlatan o video:






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0