Komik Sahneleriyle Dikkat Çeken Ailecek Şaşkınız'ın Oyuncuları ve Konusu

Ahmet Kural-  Murat.Cemcir ikilisinin yeni filmi "Ailecek Şaşkınız" bu hafta vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin fragmanı da yoğun ilgi görüyor. Peki Ailecek Şaşkınız'ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Ailecek Şaşkınız filminin konusu ve tüm detayları.
Ailecek Şaşkınız
Bir çok sinemasever tarafından uzun süredir merakla beklenen Ailecek Şaşkınız filmi, bu hafta vizyona girerek seyirciyle buluşuyor. Son yılların komedi filmi  denince akla gelen ikilisi; Ahmet Kural ve Murat Cemcirin başrollerini paylaştığı film ayrıca komik sahneleriyle de dikkat çekiyor. Öte taraftan sosyal medya üzerinde yoğun ilgi gören Ailecek Şaşkınız, fragmanı geçtiğimiz haftalarda yayınlamıştı. Ailecek Şaşkınız'ın fragmanı an itibariyle YouTube'da yaklaşık 5 milyon gibi bir izleme aldı. Bu arada Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni filminin oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekiyor. Yine Ailecek Şaşkınız konusu da izleyici tarafından beğeni topladı. Komedi türündeki Ailecek Şaşkınız filminin diğer detayları haberimizin devamında... 

AİLECEK ŞAŞKINIZ OYUNCULARI VE KONUSU


Filmde babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini devralan Ferhat rolünde Ahmet Kural’ı ve onun çocukluk arkadaşı olan aynı zamanda şirketin finans müdürü olarak görev yapan Gökhanrolündeyse Murat Cemcir’i göreceğiz. Vizyon  tarihi 2 Mart 2018 olarak belirlenen Ailecek Şaşkınız filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydın üstleniyor. TR 40 33 Production'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin oyuncu kadrosunda;  Saadet Işıl Aksoy, Cengiz BozkurtGünay Karacaoğlu gibi isimler Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisine eşlik ediyor. Çekimleri İstanbul ve Bursa'da gerçekleşen Ailecek Şaşkınız filmi bu Cuma beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak. Peki Ailecek Şaşkınız'ın konusu nedir?

Ailecek Şaşkınız Konusu

Murat Cemcir
Ahmet Kural - Murat Cemcir
Beyazperdenin en sevilen isimlerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız'ın konusu kısaca şöyle:

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0