Sagopa Kajmer 2018'in İlk Klibini Çekti ve İki Şarkı Müjdesi Verdi!

Sagopa Kajmer, Sorun Var adlı teklisine klip çekti. Ancak usta rapçinin "Sorun Var" şarkısına çekilen klip aksaklıklardan dolayı henüz yayınlanmadı. Peki Sagopa'nın Sorun Var klibi ne zaman yayınlanacak? İşte Kral Pop'a konuşan Sagopa Kajmerin  yaptığı açıklamadan detaylar.
Sagopa
Usta rapçi Sagopa Kajmer 2018'in ilk klibini Sorun Var adlı şarkısına çekti. Aralık 2017'de yayınlanan şarkı, yaklaşık iki aydır klipsiz olarak dinleniliyor. Peki ama Sagopa'nın Sorun Var şarkısının klibi bugüne kadar neden yayınlanmadı.  Geçtiğimiz gün Kral Pop mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Sagopa, bu sorunun yanıtını verdi. Öte yandan yazdığı şarkıların nasıl ortaya çıktığı ve şu aralar dizilerde kullanılan rap müzikler hakkında da açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı, yeni şarkı müjdesi de verdi. Yaklaşık 2 ay önce "Sorun Var" şarkısına klip çektiklerini belirten Sagopa Kajmer, bazı aksaklıklardan dolayı klibin yayın tarihi ertelendiğini dile getirdi. Hareketli ritmi ve dikkat çeken sözleriyle yoğun ilgi gören Sagopa'nın Sorun Var şarkısı şu an itibariyle YouTube'da 3 milyonu aşan bir izlemeye ulaştı. Söz ve müziği Yunus Özyavuz yani Sagopa Kajmer'e ait olan Sorun Var şarkısının klibi birçok kişi tarafından merakla bekleniyor.

Artık Eskisi Gibi  Kolay Şarkı Çıkmıyor!


Kral Pop TV'ye açıklamalarda bulunan Kajmer,  yeni şarkısının klibini aylar önce çekildiğini ve bazı aksaklıklardan dolayı çıkmadığını söyledi. Önümüzdeki haftalarda şarkının klibi çıkacak diyen Sagopa Kajmer, şunları ifade etti: "klibi Frankfurt'da çektik, açıkçası iyi bir klip oldu. Ama biraz rötarlı olarak dinleyiciyle buluşacak. İyi bir klip olsun diye uğraşıyorum."
Bu arada Sagopa Kajmer, şarkı yazarken artık eskisi gibi kolayca yeni çalışma ortaya çıkaramadığını da şu sözlerle dile getirdi: "Dinleyicilerimin benden şarkı beklediği gibi ben de kendimden yeni şarkı bekliyorum. Çünkü şarkılarımı ben de defalarca dinliyorum ve dinlerken de mutlu oluyorum. Tabii son yıllarda yazdığım şarkı sözleri beni zorluyor. Çünkü o kadar çok şarkı yazmışım ki şu an 500'ün üstünde şarkım var. Dolayısıyla sözler de bazen karışıyor. Duygular, kelimeler hepsi birbirine karışabilir o yüzden ince eleyip sık dokuyorum ki insanlara daha farklı, duyulmamış bir şey duyurayım diye."
Sorun var
Sagopa Kajmer 
İki yeni şarkının hazırlıkları içerisinde olduğunu dile getiren ünlü rapçi,  son zamanlarda popüler dizilerde çalınan rap şarkılar içinde konuştu. Dizilerde rap şarkıların kullanılması güzel bir şey diyen Sagopa Kajmer, sözlerini şöyle sonlandırdı: Tabii çalınan rap şarkıları izleyicinin hoşuna gidiyorsa mutluluk verici bir şey,  hem sanatçı için hem oyuncular için. Sonuçta bu şarkılarla diziler renkleniyor. Ama bu Türkiye'de rap yükseliyor anlamına da gelmiyor.  Birkaç dizide rap çalındığı için rapin yükseldiği kanıtlanamaz."

Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0