Avukatı Dolandırmaya Çalışan Whatsapp Dolandırıcıları Baltayı Taşa Vurdu!

Whatsapp dolandırıcılığı son zamanlarda Türkiye'de artış gösterdi. Ancak dolandırıcılara yönelik açılan davalar sonuçsuz kalabiliyor. Tam bu noktada Av. Murat Elitutan, ciddi bir girişimde bulundu. İşte Elitutan'ın Webmgon'dan Mazlum Günhan'a yaptığı açıklama.
Whatsapp sahtekarları
Whatsapp
Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması Whatsapp, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu da dolandırıcılar için  yeni bir dolandırıcılık platformu anlamına geliyor. Türkiye'de artan Whatsapp dolandırıcılığına karşı açılan davalar da sonuçsuz kalıyor maalesef. Uzmanlar, vatandaşı Whatsapp dolandırıcılarına karşı uyarırken, gelen her mesajı da dikkate almamaları gerektiğini ifade ediyor.

DOLANDIRICILARA DUR DEDİ!


Öte yandan dolandırıcılar, bazen de baltayı taşa vurabiliyor. Whatsapp dolandırıcıları, Avukat Murat Elitutan'a attıkları mesajla Elitutan'ı tuzağına düşürmeye çalıştılar. Avukat Elitutan, bir anlık dalgınlık nedeniyle dolandırıcıların attığı uyarıya tıklayarak onayladı. Daha sonra söz konusu dolandırıcılara ulaşan Murat Elitutan, kendisinden alınan ücreti almak ve yapılan işlemlerin iptalini istedi. Ancak sahtekarlar, hakaret ederek, Elitutan'ın talebini redetti. Avukat Murat Elitutan ise bunun üzerine dava açtı. İtalya'da oldukları tespit edilen dolandırıcılara ilişkin dava sürüyor.

"Kendi ülkelerinde benzer hukuksuzluklara yeltenmeye dahi cesaret edemeyen İtalyan uyruklu şahısların, Türk Vatandaşlarını daha fazla mağdur etmemeleri için Türk Mahkemelerinin en doğru kararı vereceğine eminiz." diyen Avukat Murat Elitutan, Webmgon.com Genel Yayın Yönetmeni Mazlum Günhan'a açıklamalarda bulundu. İşte o açıklama:




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0