Acı Tatlı Ekşi Filmi Bu Hafta Vizyonda! İşte Acı Tatlı Ekşi Konusu

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrolerini paylaştığı Acı Tatlı Ekşi filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yapımcılığını üstlendiği film, farklı bir aşk hikayesini anlatıyor. İşte Acı Tatlı Ekşi'nin konusu ve ayrıntıları...

Özge özpirinçci
Acı tatlı ekşi
Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrolerini paylaştığı Acı Tatlı Ekşi filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yapımcılığını üstlendiği film, farklı bir aşk hikayesini anlatıyor. İşte Acı Tatlı Ekşi'nin konusu ve ayrıntıları... Senelerce akıllardan çıkmayacak bir aşk hikayesi anlatan "Acı Tatlı Ekşi" filmi, bu Cuma günü beyazperdede izleyiciyle buluşacak. YouTube'da 1 milyon izlemeyi aşan filmin fragmanı da dikkat çekiyor. Dram ve komedi türündeki Acı Tatlı Ekşi'nin konusu da bir hayli ilginç.  Bu arada çekimleri Alaçatı'da gerçekleştirilen Acı Tatlı Ekşi filmi sosyal medyada şimdiden konuşulmaya başlandı. Peki Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Yanıtı haberimizin devamında.

Başrolünü güzel oyuncu Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Acı Tatlı Ekşi filminin yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu oturuyor. Filmin yapımcılığını ise BKM ve  CJ Entertainment Turkey gerçekleştiriyor. Öte yandan Acı Tatlı Ekşi'nin senaryosunu da yine filmin başrolünde yer alan Buğra Gülsoy tarafından kaleme alındı. Vizyon tarihi 22 Aralık olarak belirlenen Acı Tatlı Ekşi'nin konusu da dikkat çekiyor.

Dram ve komedinin iç içe geçtiği Acı Tatlı Ekşi, Cuma günü gösterime giriyor. Aşk adına yapılan fedakarlıkların dokunaklı bir resmini çizen filmin konusu şöyle:  Hayatınızın aşkıyla beş senelik bir ayrılık anlaşması yapmayı kabul eder miydiniz? Peki beş sene sonra yeniden karşılaştığınızda onu yine de sever miydiniz? Murat ve Duygu birbirine deli gibi aşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat Duygu’ya evlenme teklif eder. Oysa Duygu’nun gerçekleştirmek istediği hayalleri vardır. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Halbuki hayatın onlar için başka sürprizleri vardır.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0