Sarahah Nasıl İnstagram'a Bağlanır? Sarahah Türkçe Kullanma Yolu

Sarahah, son zamanların dikkat çeken sosyal ağı olmuş durumda. Özellikle Sarahah İnstagram ile özleşmiş desek pek yanlış olmaz. Peki Sarahah nedir? Nasıl Sarahah'a kayıt olunur? İşte Sarahah'ı Türkçe kullanma rehberi ve ipuçları...
Sarahah
Sarahah
Her geçen gün hayatımıza yeni yeni sosyal medya platformları dahil olmakta. Her hayatımıza giren sosyal ağ, yeni alışkanlıklar kazanmamıza neden olurken, bazı alışkanlıklarımızı da değiştirebiliyor. Ancak bu güce sahip sosyal platformlar genelde kalıcı olmayı başarıyor. Tıpkı Facebook, İnstagram ve Twitter gibi... Her gün en az bir sosyal medya ağı açılıp, kısa sürede zorlu rakiplerden dolayı kapanmakta. Ama tüm rakiplerden sıyırılan da yok değil, tıpkı Sarahah gibi..  Büyük ihtimalle Sarahah, İnstagram'da size denk gelmiş ve siz de "nedir bu Sarahah?" diyerek araştırmalara giriştiniz. 
'la anılan bir sosyal ağ fakat hiçbir şekilde İnstagram ile bir bağı ve benzerliği yoktur.

Sadece çok sık İnstagram'da görmemizin nedeni kullanıcıların profiline insanları yönlendirmesinden kaynaklanıyor. Bu da Sarahah'a fayda sağlayan önemli bir şey. Hiç bir yerde Sarahah'ın reklamını görmememize rağmen bu sosyal ağ hemen dikkatimizi çekebiliyor. Bunun tek bir açıklaması var o da; Sarahah kullanıcıları doğal bir şekilde reklam yapıyor olmasıdır. İstemdışı yapılan bu reklamlar, Sarahah'ın yapacağı reklamlardan daha çok etkili oldu diyebiliriz. Peki Sarahah nedir? Ve Sarahah.com  nasıl  İnstagram 'a eklenir? Haydi gelin Sarahah'a biraz yakından bakalım.

Nasıl Sarahah'a Kayıt Olunur?  İşte Sarahah'a Türkçe Kaydolma Yolu!


Sosyal medyada "dürüstlüğün" olmadığından yakınan bir çok kişi var.  Bunlardan biri de  Suudi Arabistan'lı Zain al-Abidin Tawfiq... O, tam da bu konuda işe yarayacağını düşündüğü "Sarahah" adlı sosyal platformu geliştirdi. Peki Sarahah ne anlama geliyor? Arapça'da "dürüstlük", "dürüst olmak" gibi  anlamına gelen  kelime, uygulamanın da en büyük amacı diyebiliriz. Sarahah geliştiricisine göre; insanlar anonim mesajlaştıklarında daha dürüst davranıp, içten konuşabiliyorlar. Tam bu noktada Sarahah da bu işleve sahip. Yani Sarahah üzerinden anonim olarak mesajlaşabilmek mümkün oluyor. Uygulama marketlerinde popüler olan Sarahah, henüz daha yeni kurulmuş bir sosyal ağ. Ancak insanların dikkatini çekmeyi başardı... 
Sarahah
Peki Sarahah hesabı nasıl açılır?
Sarahah.com adresinden giriş yapıldığında kayıt işlemi İngilizce yapılmakta. Ama Sarahah'a kayıt olmak için mobil uygulama kullanıldığında, Türkçe dil desteği sunulmakta. Yani Sarahah'a Türkçe kayıt olmak için Play Store veya Appstore'dan uygulamayı edinmek gerekiyor. Sarahah açmak ise oldukça basit. Bu sosyal ağı kullanmak için  normal bir kayıt işlemi bulunmakta. Kayıdı tamamlarken ülke bölümünü Türkiye olarak seçmek önemli. Peki Sarahah nasıl İnstagram'a bağlanır? Şu an için Sarahah'ı İnstagram'a bağlamak mümkün değil. Sadece Sarahah profil linkinizi İnstagram'da biyografi veya web site kısmına ekleme işlemi yapılabiliyor. Her geçen gün büyüyen Sarahah Türkiye'de de gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0