Vodafone'dan Bedava 5 GB'a Kadar İnternet ve Hediye Sinema Bileti Fırsatı!

Vodafone müşterilerini 5 GB'a kadar hediye internet ve bedava sinema bileti gibi birçok sürpriz bekliyor. Vodafone'un bedava internet kampanyasından faydalanmak da oldukça basit. İşte Vodafone'un 2018 bedava internet kampanyasının ayrıntıları...
Vodafone png
Vodafone
Vodafone müşterileri 5 GB'a kadar hediye internet ve bedava sinema bileti gibi birçok sürpriz bekliyor. Vodafone'un bedava internet kampanyasından faydalanmak da oldukça basit. İşte Vodafone'un 2018 bedava internet kampanyasının ayrıntıları... Vodafone, Yanımda uygulamasının kullanımını arttırmak için son iki yıldır farklı kampanyalara imza atıyor. Aslında sadece Vodafone değil, diğer operatörler de buna benzer kampanyalar düzenlemekte. Buradaki amaç çok basit: çağrı merkezinin yükünü azaltarak, müşterilerin kendi işlemlerini kendi yapmasını sağlamak ve dolayısıyla da maliyetleri azaltmak... Bu model hem müşterilerin hem de operatörlerin işine geliyor aslında.

Söz konusu bu çalışmalardan olumlu geri bildirimler alan Vodafone, bedava internet, dakika, SMS ve çeşitli hediyelerle kullanıcılarının dikkatini çekiyor. Vodafone Yanımda uygulamasındaki hediyeler geçen hafta itibariyle yenilendi. Artık Vodafone bedava internet süresi arttı. Yani Vodafone'un hediye interneti artık 1 hafta boyunca kullanılabiliyor. Peki ama Vodafone'un bedava internet kampanyasından ve diğer hediyelerden nasıl yararlanabilirsiniz? Yanıtı haberimizin devamında...

Vodafone'un 2018'e Özel  Bedava İnternet Hediyesi!


Vodafone'un 2018'e yönelik bedava internet kampanyasından faydalanabilmek için Vodafone'un Yanımda uygulamasına giriş yapmak lazım. Ancak onun öncesinde Vodafone Yanımda uygulamasını App Store ve Play Store'da güncellemek gerekiyor. Çünkü güncellenmeyen uygulamada bu kampanyadan faydalanmak mümkün olmuyor. Uygulamanın son sürümünü yükledikten sonra, "Bana Ne Var" kısmına giriyoruz. Orada bir hediye çarkü görülmekte. O çarka bir kez dokunup açılmasını bekliyoruz. Çark açıldıktan sonra döndürüyor bize verilecek hediyeyi bekliyoruz.

Peki Vodafone'un 2018 kampanyası kapsamında kullanıcılar neler kazanabiliyor? Vodafone'un yaptığı açıklamaya göre: her hafta Yanımda uygulamasında çarkı çeviren herkese, 5 GB'a kadar hediye internet, dakika, SMS paketlerinin yanı sıra ücretsiz sinema bileti ve bedava pizza gibi fırsatlardan birine sahip olacak. Bu arada kanpanyadan yararlanabilmek için son 30 gün içerisinde TL yüklemesi gerçekleştirmek lazım.
Ve son olarak edinilen bilgiye göre Vodafone'un  bedava interneti bol olduğu bu kampanyası Ocak ayında sona erecek. Fakat  kampanya ilgi görür ise devam edebilir.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0