İşte Motorola & Lenovo'nun Android 8.0 Oreo Alacak Cihazları!

Geçen sene bazı cihazlara güncelleme vermeyerek tepki toplayan  Lenovo da, telefonlarına Android 8.0 Oreo sürümünü dağıtmaya hazırlanıyor. Şimdiden çalışmalarına başlayan Lenovo, güncellemeyi hızlı bir şekilde  kullanıcılarına sunmak için  kolları sıvadı. İlk olarak Moto ve K serisi ile P  serisi cihazlarına Android 8.0'ı sunacak olan  Lenovo, birçok telefonu esgeçebilir. 
Motorola android
Android
Google, Android Oreo sürümünü bütün telefon üreticileri için yayınlamış bulunmakta. Bu da Android 8.0'ı bekleyen  kullanıcıları heyecanlandırırken, üreticiler için ise kolları sıvama anlamına geliyor. Samsung, HTC, ZTE ve  birçok firma gibi ünlü Çinli üretici Lenovo da Android 8 Oreo için çalışmalarına başladı. Bilindiği üzere Lenovo'nun elinde geniş bir akıllı telefon yelpazesi var. Zuk, Motorola'nın yanı sıra kendi adı altında da telefon üreten Lenovo, Android 8.0 Oreo'da da birçok kullanıcısının tepkisini çekebilir.  Çünkü geçtiğimiz sene Android Nougat güncellemesini yayınlayan Lenovo, bazı önemli cihazlarını esgeçti. Bu cihazlardan biri de oldukça başarılı bir satış grafiği çizen Lenovo Vibe P1 oldu. Hatta sitemizde yer alan "Android 7.0 alacak Lenovo cihazlar" başlıklı haberin altına da  tepki dolu yorum gelmişti... "Peki Lenovo'nun hangi telefonları Android 8.0 Oreo alacak?" işte Android Oreo alacak Lenovo cihazlarının detayları.

Lenovo'nun Android 8.0 Oreo Alacak Telefonları


Android 8.0 alacak Lenovo telefonlar hakkında henüz resmi açıklamalar yapılmış değil. Bu nedenle haberimizde yer alan cihazlar tahminlere göre yazılmıştır. Ancak gelen açıklamalarla beraber "Android 8.0 alacak Lenovo telefonlar listesi" güncellenecek. Lenovo, ilk olarak yeni amiral gemisi Lenovo K8'e Android Oreo güncellemesini sunacak. Daha sonra Lenovo, Moto Z PlayAndroid 8.0 ile buluşturacak. Bu arada her ne kadar tartışmalı da olsa Lenovo P2 de Android 8.0 Oreo güncellemesini alabileceği düşünülüyor. Fakat Lenovo K6 Note ve K6 Note Power'dan sonra P2'ye sıra gelebilir. Nougat güncellemesinde Vibe P1 kullanıcılarını kızdıran Lenovo, Android 8.0 güncellemesi hakkında alacak kararlarla da yine tepki toplayabilir. Bir yandan kendi adıyla çıkan telefonlar için çalışmalarını sürdüren Lenovo, diğer yandan da Moto ve ZUK telefonlarının güncellemeleri için çalışmakta.  Şimdilik Lenovo'dan gelecek "Android 8.0 Oreo" açıklamasını beklemek gerekiyor. 

İşte  Motorola ve Lenovo'nun Android 8.0 alacak telefonlarının listesi:
Lenovo K8
Lenovo Zuk Edge
Lenovo P2
Lenovo K6 (Düşük ihtimal)
Lenovo K6 Note
Lenovo K6 Power
Lenovo Zuk Z2 (Düşük ihtimal)
Lenovo Zuk Z2 Plus (Düşük ihtimal)
Lenovo Zuk Z2 Pro
Lenovo A6600 Plus  (Düşük ihtimal)
Moto G5 Plus
Moto G5
Moto G4 Plus
Moto G4
Moto Z
Moto Z2 Play
Moto Z Play
Moto Z Style
Moto Z Force






Lenovo'dan gelen açıklamalarla birlikte  "Android 8.0 alacak Lenovo cihazları" haberimizi güncelliyoruz.
Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER

Hangi Lenovo telefonu ne zaman Android 8 alacak? Video

Android 8.0 Oreo ile neler geliyor? İşte Android 8 özellikleri

Paylaş

WhatsApp Telegram

4 Yorum:

  1. Lenovonun android 8 vermesi hep sıkıntılı

    YanıtlaSil
  2. Lenova P2 geçen yıl çıkan bir telefon. Android 8 gelmeyeceği söyleniyor. BU gerçek ise çok saçma değil mi ?

    YanıtlaSil
  3. K6 power kullaniyorum diger firmalar 9 a geçti biz hala 8 derdindeyiz telofonlari gibi guncellemeleride yavas ilerliyor

    YanıtlaSil
  4. Lenovo k6 note guncelleme gelsin artik off

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0