Sen Kiminle Dans Ediyorsun Filminin Dikkat Çeken Ayrıntıları

Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun, bu Cuma sinemaseverlerle buluşuyor. Komedi ve aşkın bir arada olduğu Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin oyuncuları, konusu ve tüm detayları haberimizde.
Dans
Sinema
Fragmanı 1 milyondan fazla  izlemeye ulaşan "Sen Kiminle Dans Ediyorsun" filmi bu hafta vizyona giriyor. Kahkahanın ve aşkın bir arada olduğu Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi küçük insanların başarılarını beyazperdeye taşıyor. Öte yandan dansın ön plana çıktığı filmromantik sahneleriyle de dikkat çekiyor. Burak Aksak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Sen Kiminle Dans Ediyorsun'un çekimleri 5 hafta sürdü. BKM - Necati Akpınar yapımcılığında gösterime girecek filmin vizyonda önemli rakipleri bulunuyor. Sen Kiminle Dans Ediyorsun'un rakibi olarak değerlendirilebilecek filmler arasında; Mutluluk Zamanı, Yol Arkadaşım ve Yol Ayrımı bulunuyor. Peki 17 Kasımda vizyona girecek Sen Kiminle Dans Ediyorsun'un oyuncu kadrosunda kimler var? İşte  filmin  konusu ve diğer detayları.

Sen Kiminle Dans Ediyorsun Oyuncuları ve Konusu


Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Oyuncu kadrosunda: Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Nergis Öztürk, Berat Yenilmez, Meltem Gülenç, Okan Çabalar, Hakan Salınmış, Bora Cengiz, Gülsüm Alkan, Kıvanç Baran Aslan, Burak Topaloğlu, Hakan Akın ve  Cihan Talay yer alıyor. Aşkın dansını beyazperdeye taşıyan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'un yönetmeni Burak Aksak, aynı zamanda  filmin senaryosunu da kaleme alıyor. Vizyon tarihi 17 Kasım olarak belirlenen ve bir kadının dans ile hayata tutunmasını ele alan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'un konusu da kısaca şöyle:

Annesiyle babasının vefatından sonra bir türlü toparlayamayan, hayata dair sorunları olan Aysel, yaşadığı bunalımlı günlerinden kurtulmak için kendini dansa verir. Dans ile hayata geri tutunan Aysel, 'Şengül Dans Okulu'na dahil olarak yeni bir hayata merhaba der. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0