Dabbe 7 El Nazar Ne Zaman Vizyona Girecek? (Dabbe 7 fragman)

Türkiye korku sinemasının önde gelen yönetmeni Hasan Karacadağ'ın yeni filmi uzun süredir merakla bekleniyor. "Dabbe 7" adıyla sinemaseverlerle buluşacak filmin çekimleri tamamlandı. Peki Dabbe 7 ne zaman çıkacak? Dabbe 7'nin konusu ne? İşte detaylar.
Dabbe el nazar
Dabbe

Hasan Karacadağ, Türkiye'de "korku filmi" denilince akla gelen ilk isimlerden biri. Son yıllarda yükselişe geçen Türkiye  korku sinemasına önemli katkıda bulunan bir isim ayrıca. 2000'lerin başında vizyona giren ve yoğun bir ilgi gören Dabbe'nin ilk filminden sonra pek çok benzeri film ortaya çıktı. Daha sonra Dabbe'nin çok sayıda devam filmi geldi. Her biri ayrı ayrı korkuseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Geçtiğimiz sene vizyona giren Dabbe 6 da yine olumlu tepkiler aldı. Ürpertici konusuyla dikkatleri üzerine çeken Dabbe 6'dan sonra pekçok kişi "Dabbe 7 ne zaman çıkacak?" sorusunu sıklıkla dile getirmeye başladı. Hasan Karacadağ'ın bir süre önce Twitter'da yeni filmin çekimlerine başlandığını Duyurmasıyla iyice merak arttı.

Dabbe 7 Ne Zaman Çıkacak?


Dabbe'nin yeni filminin adı "Dabbe 7 El Nazar" olacağı daha önce duyurulmuştu. Öte yandan J Plan ve TAFF Pictures orrltak yapımıyla vizyona girecek olan Dabbe 7 filmi çeşitli nedenlerden dolayı gösterimi ertelenmekte. Son olarak Ağustos 2017'de vizyona gireceği belirtilen filmin vizyon tarihi  ertelendiği açıklandı. Bu durum Dabbe takipçilerinin tepkisine neden oldu. Bu arada yönetmen Karacadağ'dan da  Dabbe 7 El Nazar için herhangi bir açıklama yapılmış değil. Oyuncu kadrosu bile belirtilmeyen Dabbe 7 ile ilgili olarak bilinen: çekimlerinin tamamlandığı ve afişinin hazır olduğu. Yine Hasan Karacadağ'ın geçtiğimiz senenin sonunda paylaştığı şu tweet de film hakkında az da olsa ipucu veriyor: "Kan rengi gözyaşlarıydı,7 Lanet ırmağına doğru akan.  Uykularınıza 7 Lanetin öyküsü misafir olacak."
Dabbe 7'nin Ocak 2018 gibi vizyona girmesi beklenirken, Dabbe 7 fragmanı ise Aralıkta yayınlanabilir. Bakalım Hasan Karacadağın Dabbe 7 filmi diğer filmleri kadar etki yaratacak mı?

İLGİLİ HABER





Dabbe 7 hakkında yeni gelişmeleri Webmgon'un  FACEBOOK ve  TWİTTER  sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0