Siyah Beyaz Aşk Reyting Sonuçlarında Kötü Başladı!

Siyah Beyaz Aşk dizisi reyting sonuçlarında herkesi şaşırttı. Kanal D'de ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümü aynı zamanda sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki Siyah Beyaz Aşk reyting sonuçlarında kaçıncı sırada yer alabildi?
İbrahim çelikkol
Siyah Beyaz Aşk
Siyah Beyaz Aşk'ın oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay başrolde yer alırken,  Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç gibi isimler de dizi için kamera karşısına geçti. YouTube üzerinde yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çeken Siyah Beyaz Aşk'ın Kanal D ekranlarına gelen bölümü izleyici tarafından ilgi gördü. Dramatik sahneleriyle dikkatleri üstüne çeken dizi, ekranlara geldiği saatlerde sosyal medyada da çok konuşuldu. Öte yandan reyting savaşında önemli rakiplerle mücadele eden Siyah Beyaz Aşk'ın reyting sonuçları oldukça şaşırtıcı. Peki Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un yeni dizisi Siyah Beyaz Aşk reyting sonuçlarında kaçıncı oldu? Yanıtı haberimizin devamında...

İşte Siyah Beyaz Aşk'ın Reyting Sonuçları


Zorlu rakiplerle mücadele eden Siyah Beyaz Aşk  AB reyting sonuçlarında 6. sırada yer alabildi. Söz dizisinin yeni bölümü 1. olurken, tekrarı 2.oldu. AB reytinglerinde  O Ses Türkiye 3. sırada yer alırken onu sırasıyla Kayıtdışı ve Fox Ana Haber takip etti. Öte yandan Siyah Beyaz Aşk dizisi Total reyting sonuçlarında ise çok kötü bir başlangıç yaptı. Kanal D'nin yeni dizisi 16. sırada yer alarak şaşırttı. Bu arada ABC1 reytinglerinde de  kötü başlayan  Siyah Beyaz Aşk'ın ABC1'de yer aldığı sıralama ise 10 olarak göze çarpıyor. İlk bölümüyle kötü bir başlangıç yapan Siyah Beyaz Aşk dizisi bakalım önümüzdeki haftalarda nasıl bir performans gösterecek?

Siyah Beyaz Aşk dizisinin konusu merak uyandırdı


Kanal D'nin yeni dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın  konusu  da dikkat çekiyor.  İşte Siyah Beyaz Aşk'ın kısaca konusu:
"Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Siyah Beyaz Aşk  bundan böyle her pazartesi  Kanal D'de ekranlara gelecek!




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0