Serdar Ortaç'ın "Cımbız" Albümünde Yıldız Tilbe Fırtınası!

Serdar Ortaç'ın yeni şarkıları bu hafta  sevenleriyle buluşuyor. Serdar Ortaç'ın "Cımbız" albümünde Havalı Yarim, Posta Güvercini ve albüme adını veren şarkı Cımbız dikkat çekiyor.  İşte Yıldız Tilbe'li Serdar Ortaç albümünün  detayları.
Cımbız
Serdar ortaç
Yaptığı her şarkıyla gündeme gelen popçu Serdar Ortaç, yeni şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Son olarak Sinan Akçıl'ın albümü için Yüz Yılın Aşkı şarkısına imza atıp aynı zamanda Akçıl ile düet yapan Ortaç, bu kez yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yıldız Tilbe ile yeni albümünde çalışan Serdar Ortaç, Tilbe'ye övgüler dizdi.  Bugün itibariyle  tüm müzik marketleri ve dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacak olan albümde bu kez Yıldız Tilbe yazdı, Serdar Ortaç okudu. Geçen yaz bir araya gelen Serdar Ortaç ve Yıldız Tilbe "Havalı Yarim" adlı  şarkıya imza atarak bir düet yaptı. Serdar Ortaç'ın yeni albümü Cımbız'da en çok O düet merakla bekleniyor.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Magazin 8'e bir röportaj veren Serdar Ortaç, yeni şarkılarından birini  mırıldanmayı da ihmal etmedi. "Havalı yarim sevdiğini göreyim. Hasretin hazırda yüreğim ağzımda sen gel de ben öleyim." Yıldız Tilbe imzasını taşıyan bu sözler aynı zamanda Serdar Ortaç'ın yeni albümünün çıkış şarkısına ait. Bolca duygusal şarkının yer aldığı albümün sonbahara denk gelmesi de dikkat çekiyor. Bu arada Serdar Ortaç'ın yeni albümünde O Ses Türkiye'de  Tarık Sezer orkestrasında saz çalan Mustafa İpekçioğlu da yer alıyor. Hatırlanacağı üzere Mustafa İpekçioğlu, Serdar Ortaç'ın Bengü ile birlikte seslendirdiği "Korkma Kalbim" adlı şarkıyı yeniden düzenleyerek ilk single çalışmasında yer vermişti. İpekçioğlu, bu kez de  Serdar Ortaç ile yeni albümü için çalıştı. Serdar Ortaç'ın Yıldız Tilbe'li  yeni albümü 16 Ekimde tüm müzik marketleri ve  dijital platformlarda olacak.
Serdar ortaç
Cımbız
Serdar Ortaç'tan Cımbız

Bu arada Serdar Ortaç'ın Cımbız albümünün ilk video   klibi  için de Netd Müzik üzerinden bir oylama başlatıldı. Posta Güvercini, Cımbız ve Havalı Yarim şarkılarının sunulduğu oylamada "Cımbız" açık ara önde gidiyor.
İşte Serdar  Ortaç'ın Cımbız albümünde yer alan şarkılar:
Serdar Ortaç -  Cımbız
Serdar Ortaç -  Posta Güvercini
Yıldız Tilbe & Serdar Ortaç -  Havalı Yarim
Serdar Ortaç -  Bir Eşin Yok
Serdar Ortaç -  Bırakın
Serdar Ortaç -  Tetik
Serdar Ortaç -  Zil Zurna
Serdar Ortaç -  İsmin Silinir
Serdar Ortaç -  Marka
Serdar Ortaç -  Tilki
Serdar Ortaç -  Yaklaş
Serdar Ortaç - Adamın Dibi

Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0