Özge Gürel ve Murat Yıldırım'ın İlk Öpücük Filmi Bu Cuma Vizyonda!

Özge Gürel ve Murat Yıldırım'ın İlk Öpücük filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Ayrıca İlk Öpücük'ün oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. İşte romantik komedi türündeki İlk  Öpücük filminin konusu ve tüm detayları.
Murat yıldırım
İlk Öpücük
Sevdiği kadını kendisine her gün yeniden âşık etmeye çalışan bir adamın öyküsünü konu alan ‘İlk Öpücük’ bu Cuma gösterime giriyor. Kiraz Mevsimi ile büyük kitlelere ulaşan ve şu ara Dolunay dizisiylr ekranlarda olan güzel oyuncu Özge Gürel ve Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı filmin gösterimi bugün Ankara'da yapılacak. Romantik - komedi  türündeki İlk Öpücük, dram öğelerini de içinde barındırıyor. Dünyada çok ses getiren "İlk 50 Öpücük" filminden uyarlanan İlk Öpücük'ün fragmanı da sinemaseverler tarafından büyük beğeni topladı. YouTube'da 1 milyonu aşan izlemeye ulaşan fragman kadar İlk Öpücük filminin oyuncu kadrosu da oldukça zengin. İşte 20 Ekimde vizyona girecek İlk Öpücük'ün konusu ve oyuncu kadrosu.


İşte İlk Öpücük Filminin Oyuncuları


Murat Yıldırım ve Özge Gürel'in başrolünü paylaştığı filmde Gürel, hafızasını kaybeden Bahar Öğretmeni canlandırırken, Yıldırım ise Ona aşık olan Hakan karakterine hayat veriyor. Öte yandan İlk Öpücük'ün oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise şöyle: Cezmi Baskın, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman, Birsen Dürülü, Erol Aksoy ve Hakan Akın. Bu arada başarılı komediyen ve YouTuber Hayrettin de "İlk Öpücük" filminde yer alıyor. Müzikleriyle dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda Murat Onbul otururken, senaryosunu ise Çağlar Yurt kaleme aldı. Yapımcılığını Şebnem Aşkın'ın gerçekleştirdiği İlk Öpücük filminin başrol yıldızları Özge Gürel ile Murat Yıldırım geçtiğimiz  hafta Habertürk gazetesinin HT Magazin ekininden Ömür Sabuncu'ya bir röportaj verdi. İkili film hakkında önemli detaylar paylaştı.
Özge gürel
İlk Öpücük Filmi
Ömür Sabuncu'nun  sorularını yanıtlayan Murat Yıldırım, İlk Öpücük filmi için şunları söyledi: 
"Çok tatlı bir hikâye. Çağlar Yurt, ‘50 İlk Öpücük’ü, bizim örf ve âdetlerimize göre uyarladı, çok da güzel ve sıcak oldu. Bir kadın var ve bu kadının hafızası bir günle sınırlı. Ertesi gün kalktığında her şeyi unutuyor. Ben de bu kadına âşık olan adamı oynuyorum. Biz çekerken çok eğlendik ve böyle güzel geçen setlerin sonucunun da kötü olduğuna hiç şahit olmadım. İnşallah seyirci de beğenir."

İLK ÖPÜCÜK FİLMİNİN KONUSU


Çekimleri Bursa, Tirilye, Gölyazı'da gerçekleştirilen İlk Öpücük filminin konusu kısaca şöyle:

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğeninden başka hayatına kimseyi sokmaz. Hakan için işler, bir gün tesadüfen karşılaştığı Bahar’a ilk görüşte aşık olmasıyla tamamen değişir. Bahar ile yakınlaşmaya çalışan Hakan, Bahar’ın son derece nadir görülen bir rahatsızlığı olduğunu öğrenir. Bahar geçirdiği bir kaza sonucu, kaza gününden sonra olan hiçbir şeyi hafızasında tutamamaktadır. Her gün aynı güne uyanıp oradan devam etmektedir. Bahar’ın abisi ve babası da onun mutsuz olmasını engellemek için her gün kaza günündeymiş gibi davranmakta, türlü türlü numaralarla Bahar’ı da buna inandırmaktadırlar. Hakan’ın da olaya dahil olmasıyla birlikte üçü birden Bahar’ı mutlu etmek için her yolu denerler. Hakan, her sabah bir önceki günü unutan Bahar’ı kendisine her gün yeniden aşık etmek zorunda kalır.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0