Çukur Reyting Sonuçlarında İyi Başladı! (Çukur Son Bölüm)

Show TV'nin yeni  ve iddialı dizisi "Çukur" dün ekranlara geldiği saatlerde yoğun ilgi gördü. Çukur reytinglerde de birçok kişiyi şaşırttı. İşte Dilan Deniz Çiçek ve Aras Bulut İynemli'li Çukur dizisinin reyting performansı...
Sena yamaç
Çukur 
Çukur, bu yılın en iddialı dizileri arasında gösterilen başarılı ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir yapım. Öte yandan Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin konusu da ilgi uyandırıyor. Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, senaryosunu ise Gökhan Horzum tarafından kaleme alındığı Çukur'un fragmanları da beğeni topluyor. Ve dün akşam Çukur'un 1. bölümü ekrana geldi. İlk bölümde bol aksiyon, aşk sahneleri ilgiyle karşılanırken, Yamaç ve Sena da yine diziye damga vurdu. Bu arada Çukur reytinglerde de izleyenleri şaşırttı. İşte Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in yeni dizisi Çukur'un reyting sonuçları.

Çukur Dizisinin Reyting Sonuçları Herkesi Şaşırttı!


Dünkü reyting sonuçlarında önemli yapımlar arasındaki kıyasıya yarış dikkat çekti. Total reyting sonuçlarına göre; Söz dizisi  yeni ve tekrar bölümüyle ilk iki sıraya yerleşti. Kırgın Çiçekler'in üçüncü, FOX Ana Haberin ise dördüncü olduğu sıralamada, yeni başlayan Çukur dizisi beşinci sırada yer alarak iyi bir başlangıç yaptı. Öte yandan Fox Tv'nin yeni dizisi Kayıtdışı ise 6. bölümüyle Total'de 15. sırada yer alabildi. AB reyting sonuçlarında da birinci olan Söz dizisini sırasıyla Çukur ikinci sırada, FOX Ana Haber üçüncü sırada, Siyah Beyaz Aşk  dördüncü, Show Haber ise beşinci sırada  takip etti.  Erkan Petekkaya'nın dizisi Kayıtdışı ise yedinci olabildi. ABC1 reytinglerine baktığımızda da sıralamada önemli bir değişiklik dikkat çekmiyor. Yine Söz dizisi birinci olurken, Onu ikinci sırada Çukur, üçüncü sırada FOX Ana Haber, dördüncü sırada Show Haber ve beşinci sırada ise Söz dizisinin tekrar bölümü takip etti. Kayıtdışı dizisi 6. bölümü de  dokuzuncu sırada kendine yer buldu. Dün ilk kez ekrana gelen Çukur reytinglerde önemli bir başarı elde etti.


Çukur'un Konusu


Çukur'un çarpıcı öyküsü kısaca şöyle: "İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır.
Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0