Çukur Dizisinden Önemli Detaylar! (Çukur'un oyuncuları, konusu)

Show TV'nin iddialı dizisi "Çukur" sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Başrolünde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in bulunduğu Çukur dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin. İşte Çukur dizisinin konusu ve dikkat çeken detayları.
Aras bulut
Çukur
Bu sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Show TV'nin yeni dizisi "Çukur" başlıyor. Ekrana gelme tarihi 23 Ekim olarak belirlenen "çukur" bugün izleyiciyle buluşacak. Öte yandan Çukur'un YouTube'da yayınlanan fragmanları da yoğun ilgi görüyor. Çukur'un fragmanları kısa sürede YouTube'un popüler videoları arasına yerleşmeyi başarıyor. Birçok ses getiren dizi projesine imza atan Ay Yapım'ın imzasını taşıyan dizinin sahneleri ve replikleri de yine diziseverlerin beğenisini topluyor. İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un  kontrolünü elinde bulunduran   Koçova ailesinin maceralarını ekrana taşıyacak Çukur'un oyuncuları ve konusu da dikkatleri üzerine çekiyor.

İşte Çukur'un Oyuncu Kadrosu


Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün  karşımıza çıktığı dizinin heyecan dolu senaryosunu  Gökhan Horzum tarafından  kaleme alınıyor. Suç, dram ve aksiyon öğelerini bolca taşıyan Çukur'un yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor. Öte yandan Çukur dizisinin oyuncu kadrosu da şöyle:
Dizide Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz başrolde yer alırken, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları  da aynı yapımda yer alıyor. Bu arada Çukur'da usta oyunculardan  Ercan Kesal ve Perihan Savaş da yine kamera karşısına geçyor. Komedi türüyle özleşen Öner Erkan'ın çok farklı bir karakter ile izleyiciyle buluşacağı Çukur'un konusu da oldukça heyecan verici.

Çukur Dizisinin Konusu İlgi Uyandırıyor!


Çukur'un çarpıcı öyküsü kısaca şöyle: "İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Suçla bu kadar içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz, satılmaz. Fakat oyuna yeni dahil olan bir grup bu yasağı delmeye kararlıdır. Önce Koçovalılarla anlaşma yoluna giderler, olmayınca ise var güçleriyle mahalleye ve aileye saldırırlar. Tam aileyi diz çöktürdüklerini düşündükleri sırada öngöremedikleri bir gelişme olur. Kartlar yeniden dağıtılacaktır.
Çukur dizisi
Çukur dizisi
Yamaç kendini sadece kendi istediği gibi yaşamaya odaklamış, yarını düşünmeyen genç bir adamdır. Bir gece kendisi kadar, yaralı, tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadınla tanışır. Kadının adı Sena’dır. Kısa sürede birbirlerine aşık olurlar ve evlenirler. Yamaç’ın Sena'ya söylediği gibi "ölene kadar mutlu" yaşayacaklarını düşünen genç sevgililerin arasına Yamaç’ın geçmişte bıraktığını düşündüğü ailesi girer. Sena, Yamaç’ın peşinden bu ailenin içine girerken ikisi de hayatlarında bir daha hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmemektedir."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0