Nilay Cafer Kimdir? Nilay Cafer'in Boy Ve Kilosu

Şu sıralar Çağatay Ulusoy ve Zeynep Farah Abdullah'la Köstebek dizisinde başrol oynayacağı konuşulan Nilay Cafer, Twitter'da TT listesinde uzun süre  çok konuşuldu.  Nilay Cafer'in Köstebek dizisinde  Çağatay Ulusoy'la başrol oynayacağı söylentilerinden hemen sonra ikili ile alakalı  paylaşımlar rekor kırdı. Peki Köstebek dizisiyle anılan Nilay Cafer kimdir. Nilay Cafer'le alakalı merak edilen tüm detaylar haberimizde.

Nilay cafer foto
Nilay Cafer 


KÖSTEBEK DİZİSİ ŞİMDİDEN ÇOK KONUŞULUYOR


Yakında ekrana gelmesi beklenen Ay Yapım'ın yeni dizisi Köstebek, henüz başlamadan konuşulmaya başlandı. Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin tam olarak ne zaman yayınlanacağı bilinmese de yaz aylarında ekranlarda olacağı düşünülüyor. Dizinin yapım şirketi Ay Yapım tarafından Köstebek dizisinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda henüz net bir açıklama yapılmış değil. Merakla beklenen Köstebek dizisinin netleşen başrol oyuncuları: Zeynep Farah Abdullah ve Çağatay Ulusoy'dur. Öte yandan dizinin çok konuşulmasına sebep olan Nilay Cafer'in de başrolde yer alacağı belirtiliyor.  Henüz yapım şirketi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı fakat Nilay Cafer'in Köstebek dizisinin bir diğer başrol oyuncusu olacağı bekleniyor. Peki sosyal medyada Köstebek'te Çağatay Ulusoy'la başrol alacağı iddalarından sonra Twitter'da çok kısa sürede TT listesinde birinci sıraya yükselen Nilay Cafer kimdir. Ve Nilay Cafer'in oynadığı dizi ve filmler hangileridir?

Nilay Cafer Kimdir Boy Ve Kilosu


Sosyal medyada  şu sıralar en çok konuşulan isimlerden bir olan Nilay Cafer'in kim olduğu konusu pek çok kişi tarafından merak edilmekte.  Özellikle bu hafta sosyal medyada çok konuşulan Nilay Cafer'in kim olduğunu merak edenler "Nilay Cafer Vikipedi" diye arama yaptı fakat Nilay Cafer'in Vikipedi'de bilgileri bulunmuyor. Bu da birçok kişide hayal kırıklığına yol açtı. Öte yandan yine Twitter'da en çok  konuşulan bir diğer konu ise Nilay Cafer'in boyu ve kilosu olmuştu. Bizde sizler için Nilay Cafer'in  kim olduğunu, kaç kilo ve kaç cm boya saip olduğu ve oynadığı dizileri/filmleri derledik.

Nilay Cafer, 28 yaşında olup 1988 Samsun doğumludur. Nilay Cafer, Resim Öğretmenliği Bölümü'nü okuyup bitirmiştir. İlk oyunculuk deneyimi de Atv'de ekranlara gelen "Parmaklıklar Ardında" dizisinde edinmiştir. Daha sonraları ise Kanal D ekranlarında yayınlanan popüler dizi Fatmagül'ün Suçu Ne'de rol aldı. Son olarak FOX tv'de 2015 yılının yaz aylarında yayınlanan "Şehrin Melekleri" adlı diziyle tanınmaya başlandı.

Nilay Cafer'in Boy Ve Kilosu
Nilay cafer fotoğraf
Nilay Cafer Boy Ve Kilosu


Pek çok kişinin merak ettiği başka bir konu ise güzel oyuncunun kaç kilo olduğu ve boyunun kaç cm oldugudur.
Nilay Cafer, 1.78 CM bir boya sahip. Ayrıca  Nilay Cafer, 55 kilodurNilay cafer hakkında merak edilen bir başka detay ise kaç yaşında olduğudur. Nilay Cafer, 1988 doğumlu olup, 28 yaşındadır.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0