Messenger Uygulamasına Bomba Bir Özellik Geldi!

Facebook'un mesajlaşma uygulaması Messenger'a yeni gelen bir güncelleme pek çok kişinin işini kolaylaştıracak gibi. Özellikle grup mesajlaşmalarını çok sık tercih eden Messenger kullanıcılarını ilgilendiren güncellemenin detayları haberimizde.

Messenger foto
Facebook Messenger


Facebook'un bir süre önce mesajlaşma bölümünü ayrı bir uygulamaya taşıması oldukça tepkiye neden olmuştu. Aradan geçen zamanla beraber Messenger uygulaması çok gelişmiş pek çok yenilikle kullanıcıya sunulmuştu. Tüm bu yeniliklerle birlikte Facebook kullanıcıları yavaş yavaş Messenger uygulamasına ısındı. Hatta Messenger'ı kaldıranlar bile tekrar uygulamayı yüklemek durumunda kaldı. Her geçen gün yeni özelliklerle kullanıcılara sunulan Messenger, son olarak bugün "grup mesajlaşmalarında toplu arama" özelliğini yayınladı.

Tek Tuşla Tüm Grup Üyelerini Arayın


Messenger'a gelen yeni güncellemeyle birlikte artık grup mesajlaşmasında bulunan üyeleri tek tek arama yerine tek tuşla herkesi aramak mümkün oluyor. Telefonlarda bulunan "tele konferans" özelliğine benzeyen bu özellik oldukça faydalı bir yenilik olarak sunulmuş durumda. Pek çok kişinin işini kolaylaştıracak olan bu güncellemeyle birlikte birden fazla kişiyle aynı anda konuşmak kolaylaşıyor.
Messenger uptate
Messenger Yeni Güncelleme

Skype'ta de var olan bu özelliğin Messenger'a gelmesi Skype'ın kullanımını olumsuz etkileyecek gibi duruyor. Öteyandan Facebook'un Messenger'a bu özelliği sunması akıllara "acaba Whatsapp'a grup araması gelir mi?" sorusunu beraberinde getirdi. Yeni yayınlanan bu güncelleme pek çok kişi tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu da yakında grup aramasının Whatsapp'a da gelebilir beklentisini uyandırmış durumda.

Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Webmgon'u sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0