Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in dizisi "Vatanım Sensin" iddialı geliyor!

Bergüzar Korel ve  Halit Ergenç'i izleyiciyle buluşturan dizi "Vatanım Sensin" için geri sayım başladı. Yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çeken dizide pek çok ünlü isim rol alıyor. Peki Vatanım Sensin ne zaman başlayacak? Vatanım Sensin dizisinin konusu nedir? İşte merakla beklenen Kanal D'nin yeni dizisi Vatanım Sensin'in tüm ayrıntıları!
Vatanım Sensin (Dizi)
2006'da yayınlanan, pek çok ünlü ismi bir araya getiren  ve reyting rekorları kıran Binbir Gece dizisiyle izleyicinin gönlünü fetheden ikili, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, yeni dizileri için gün sayıyor. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Vatanım Sensin ele aldığı konuyla  yakın tarihi TV ekranlarına taşıyacak. Çeşitli şehirlerde çekimleri gerçekleşen dizi için İstanbul'da dev bir plato kuruldu. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in başrollerini paylaştığı Vatanım Sensin bu sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Türkiye'de ve  İzmir'de 1900'lü yılların başında yaşanan işkali  izleyiciye yaşatmayı hedefleyen "Vatanım Sensin" ünlü oyuncu kadrosu kadar konusuyla da dikkat çekiyor. Uzun zamandır tanıtımları yayınlanan dizinin yapım şirketi, dizinin yayınlanmasına az bir süre kaldığını açıkladı.

1900'lerde yaşanan İzmir'deki işkalleri ekrana taşıyan Vatanım Sensin için İstanbul'da kurulan platoda çekimler devam ederken, bir kısım çekimler de o günleri yansıtan  farklı şehirlerdeki mekanlarda gerçekleşiyor. Bu şehirler,  İzmit, Ayvalık ve İzmir olarak belirlenmiş. Bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olarak gösterilen Vatanım Sensin'de Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’e eşlik ediyor. Öte yandan Yağmur-Durul Taylan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Vatanım Sensin'in  yapımcılığını ise O3 Medya üstleniyor.  1900'lü yılların  İzmir, Selanik ve Kordon gibi ikonik mekanlarını ekranlara taşıyan dizide parçalanmış bir ailenin yeniden bir araya gelme mücadelesi anlatılıyor. Ayrıca  Kanal D'nin iddialı dizilerinden olan Vatanım Sensin'in yayınlanan fragmanları internette yoğun ilgi görüyor.

Vatanım Sensin Dizisinin Konusu


Şu sıralar yoğun ilgi  gören "tarihi diziler" arasında yerini almak için gün sayan dizi Vatanım Sensin konusuyla da dikkat çekiyor. Çok konuşulacak gibi görünen dizinin kısaca konusu şöyle: Balkan Harbi ve İzmir’in işgal dönemiyle başlayan, kimin hain, kimin kahraman olduğunun ilk bakışta asla anlaşılamayacağı büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikayesinin anlatılmasının  yanı sırabüyülü, tutkulu ve unutulmaz bir aşkın, bir savaşın gölgesinde ayakta kalma mücadelesi ekranlara gelecek.

Çok yakında ekranlara gelecek olan Vatanım Sensin dizisi hakkındaki tüm gelişmeleri ve Vatanım Sensin'in son  bölümleri için FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0