Hasan Karacadağ'ın Gizemli Kayboluşu! Dabbe 7'ye Ne Oldu?

Dabbe filmlerinin yönetmeni Hasan Karacadağ yaklaşık 5 yıldır ortalıkta yok. Ayrıca söz verilen Dabbe 7'nin gösterim tarihi de hep ertelendi. Peki Hasan Karacadağ' nerede? Dabbe 7 filmine ne oldu, vizyona girecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar... 
2000'lerin başında Dabbe filmi ile korku sinemasında büyük bir ses getiren Hasan Karacadağ, bugüne kadar yaklaşık 10 korku filmini yayınladı. Hepsi de gişede önemli bir başarı elde ederek dikkat çekti. Ancak 2017 yılına geldiğimizde Karacadağ cephesinde sessizlik hakim oldu. Korkuseverler Dabbe 7 El Nazar filmini beklerken hep farklı farklı gösterim tarihleri açıklandı. Fakat film, bu 5 yıllık sürede hiç bir şekilde gelmedi. Seyircilerin tepkisi artarken yönetmen Karacadağ'dan herhangi bir açıklama gelmedi. Bununla beraber pek çok soru da yanıtsız kaldı. En önemlisi de Hasan Karacadağ nerede? Dabbe 7 ne zaman gelecek? Ve ne oluyor? Gelin ortaya atılan iddialar ve mevcut bilgiler üzerinden gidelim.  

HASAN KARACADAĞ NEREDE VE NE OLDU? 


Her şeyden önce Karacadağ'ın nerede olduğu büyük bir muamma. Kimi iddialara göre Dabbe filmlerinin yönetmeni Japonya'da. Kimileri ise Karacadağ'ın cezaevinde olduğunu iddia ediyor. Yaklaşık 5 yıl önce Twitter'da Türkiye aleyhine paylaşımlar yapan Can Batuta isimli hesabın Karacadağ'a ait olduğunu öne süren haberler yayınlanmıştı. Yönetmen ise bunun üzerine haberleri yalanlayarak şunu yazmıştı: " DABBE 2017'nin reklamını,
DARBE 2017 şeklinde yaptığımı düşünüp,
uyduruk bir hesapla hakkımda yapılan itham ASILSIZDIR!
BEN SİNEMACI'yım!" Ve daha sonra kendisi ortadan kayboldu. Sinema eğitimi aldığı Japonya'ya tekrar gittiği şu an en güçlü iddia. İddiaya göre hakkındaki davanın lehine sonuçlanmasını bekliyor. 

DABBE 7 HAZIR AMA...


Dabbe 7 El Nazar yıllar önce çekildi ve tamamlandı. Fakat Hasan Karacadağ'ın durumunun belirsizliği yüzünden film bugüne dek ertelendi. Hatta ortaya çıkan bilgilere göre Hasan Karacadağ bu süre zarfında durmadı. Dabbe 7 dışında Vampira ve birkaç proje üzerine daha çalışıyor.  Ancak Dabbe başta olmak üzere diğer tüm projelerin ne zaman seyirciyle buluşacağı belirsizliğini korumakta.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0