Tamer Karadağlı'nın Hayatını Anlatan Pamuk Prens Vizyonda!

Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film Pamuk Prens, bu hafta vizyonda. Birol Güven'in Tamer Karadağlı'nınhayatından esinlenerek senaryosunu kaleme aldığı Pamuk Prens'te Çocuklar Duymasın dizisinde Karadağlı'ya eşlik eden Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan  gibi birçok kişi rol alıyor. İşte Pamuk Prens filminin konusu ve tüm detayları.
Pamuk Prens birol güven
Pamuk Prens (Film)
Birçok ünlü ismi bir araya getiren film Pamuk Prens 7 Ekim'de yani bu Cuma vizyona giriyor. Birol Güven'in yazıp aynı zamanda  yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunu  Hasan Tolga Polat ve yine Birol Güven paylaşıyor. Tamer Karadağlı'nın hayatından yola çıkılarak senaryosu yazılan Pamuk Prens filmi konusuyla da dikkat çekiyor. Bu hafta vizyona girecek olan filmin galası geçtiğimiz gün gerçekleşti. Galaya,  Pamuk Prens film ekibinin yanı sıra pek çok ünlü isim katıldı. Komedi türünde izleyiciyle buluşacak olan Pamuk Prens'in oyuncu kadrosunda Tamer Karadağlı, Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan  ve kızı Zeyno'nun yanı sıra Deniz Erol, Haluk Özenç, Birol Güven, Hamdi Alkan, Pınar Altuğ, Emel Müftüoğlu ve Şoray Uzun  gibi ünlü isimler kamera karşısına geçti.

Herkes kendisini  oynuyor


Yapımcılığını Birol Güven'in yapım şirketi MinT yapımın üstlendiği Pamuk Prens filmi için Güven iddialı konuştu. Birol Güven, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'de daha önce yapılmamış, farklı bir film çektiklerini ve izleyicinin de bu farkı göreceğini söyledi. Tamer Karadağlı'nın hayatını konu alan Pamuk Prens'te  bütün oyuncular kendi kimlikleriyle oynuyor. Öte yandan Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan rol gereği tekrar Tamer Karadağlı'yla evleniyor. Galasında kahkahaların uçuştuğu  Pamuk Prens'in bir kısım çekimleri Venedik'te gerçekleştirildi. Tamer Karadağlı'nın kadınlarla olan ilişkisi ve sonucunda aile içinde yaşanan sorunları beyazperdeye mizahi bir dille taşıyan Pamuk Prens'te oyuncu kimliği de yine gözler önüne seriliyor.

Pamuk Prens filminin konusu


Senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı ve Tamer Karadağlı'nın hayatını ilginç bir bakışla beyazperdeye taşındığı Pamuk Prens'in konusu şöyle: Rolü gerçeğin önüne geçen bir halk kahramanı. Kadınlar konusunda da en az yaptığı rol kadar başarılıydı. Tam bir yıldızdı. Sonra yıllar geçti. Biz değiştik, o değişti…Ama sektör değişmedi. Onu öyle bir yere koymuşlardı ki o rolden başka bir role yakıştıramıyorlardı. O ise yeni şeyler yapmak istiyordu. Kariyeri tam bir çıkmaza girmişti. Sadece kariyeri değil aile hayatı da çıkmazdaydı. Sahnedeki başarısı onu işsiz, kadınlar konusunda ki başarısı da ailesiz bırakmıştı. Tam her şey bitti derken Tamer Karadağlı’nın başına öyle bir şey geldi ki ; hayatı tamamen değişti…

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0