Kerimcan Durmaz Filmde Oynayacak! İşte Kerimcan'ın oynayacağı filmin detayları

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, ilk  sinema filmi projesi için anlaştı. Kasım ayında çekimleri başlayacak filmin yapımcısı ile Kerimcan arasında ilginç diyaloglar da yaşandı. Peki Kerimcan Durmaz'ın filmi ne zaman vizyona girecek? Kerimcan'ın oynayacağı filmin adı ne olacak? İşte detaylar!
Kerimcan Durmaz
Sosyal medyada, özelliklede İnstagram'da çokça takip edilen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, sinema filminde oynamak için hazırlanıyor. İnstagram'da 1.5 milyona aşkın takipçisiyle dikkat çeken Durmaz,  geçtiğimiz gün yapımcı Enis Özkan'la sinema filmi projesi için masaya oturdu. İlginç diyalogların yaşandığı ortamda Kerimcan Durmaz sinema filminde başrolde oynamak için Enis Özkan'la anlaştı. Sosyal medyada "ablan star bebeğim" paylaşımlarıyla  hafızalara kazınan Kerimcan Durmaz, takipçilerini şaşırtan bu yeni gelişme için henüz açıklama yapmazken, sosyal medyada şimdiden konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde şarkı çıkaracağı konuşulan Kerimcan Durmaz,  yapımcı Enis Özkan'la anlaşarak sinema filminde oynamayı kabul etti.

"Gişede 5 milyonu geçersen..."


Kendine has davranışları ve sözleriyle İnstagram, Twitter ve SnapChat gibi sosyal medya platformlarında kısa sürede büyük kitlelere ulaşan Kerimcan Durmaz' film   yapımcısı Enis Özkan'la sohbet esnasında ilginç diyaloglara imza attı. Durmaz, Özkan'ın "gişede 5 milyon izlemeye ulaş sana Ferrari'mi hediye edeyim." sözüne beklenmedik bir yanıt verdi. "5 milyon gişe yaparsam Ferrari'ne ihtiyacım olmayacak, çünkü ben kendi Bentley'imi alacağım." diyen Kerimcan Durmaz ve Enis Özkan resmen  anlaştı. Geçtiğimiz gün İstinye Park'ta Masa Restorant'da Enis Özkan'la buluşan Durmaz, sinema filmi projesi için anlaştı. Kasım ayında çekimleri başlayacak olan filmde Kerimcan Durmaz başrolde oynayacak. Resmen film projesi için anlaşan yapımcı Enis Özkan ve Kerimcan Durmaz, Özkan'ın Ferrari'siyle mekandan ayrıldı. Ayrıca edinilen bilgiye  göre ikili önümüzdeki  günlerde  tekrar bir araya gelecek.

Peki Kerimcan Durmaz'ın filmi ne zaman vizyona girecek? Henüz yapımcı ve Kerimcan Durmaz cephesinden bir açıklama gelmese de  Kerimcan'ın sinema filmi Haziran 2017'de gösterime girmesi bekleniyor. Öte yandan sosyal medyada soru bombardımanına tutulan Kerimcan Durmaz'a filmin adı da çokça soruldu. Ancak  Kerimcan Durmaz'ın filminin ismi henüz açıklanmış değil. Bakalım sosyal medyada  büyük kitlelere ulaşan Kerimcan Durmaz sinemada da bu başarısını   gösterebilecek mi? Ayrıca Kerimcan Durmaz'ın yeni filmi hakkında tüm gelişmeleri Webmgon'dan takip edebilirsiniz. Film hakkındaki son haberler için Twitter ve Facebook  sayfalarımızı  beğenebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0