Sosyal Medya Fenomeni Elif Pelteci Kimdir? Gelin Evi Elif Pelteci Nereli?

Sosyal medya fenomeni Elif Pelteci kimdir? Pek çok kişinin merak ettiği Elif Pelteci'nin nereli olup kaç yaşında olduğu çokça merak edilmekte. İşte Gelin Evi Elif Pelteci'nin hayatı hakkında merak edilenler. 
İnstagram'da yaptığı paylaşımlarla son yıllarda dikkat çeken ve Gelin Evi yayınında da adından söz ettiren İnstagram fenomeni Elif Pelteci, eşi ve çocuklarıyla yaptığı mizah içerikli paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekiyor. Yıllardır düzenli içerik paylaşan Elif Pelteci'nin asıl mesleği de pek çok kişiyi şaşırtıyor. Her geçen gün takipçisini arttıran Pelteci, takipçileri ile kurduğu samimiyet ile de yine öne çıkıyor. İstanbul'da yaşayan sosyal medya fenomeni Elif Şuayip Pelteci ismiyle İnstagram'da bulunuyor. Pelteci'nin eşiyle tatlı atışmaları yine en çok izlenen içerikler oluyor. Peki şu anda Gelin Evi programında yer alan fenomen Elif Pelteci kimdir? Elif Pelteci nereli ve kaç yaşında? 

ELİF PELTECİ KİMDİR? 

İzmirli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Elif Pelteci, 29 Şubat 1984'te doğmuştur. Başarılı fenomen şu anda 38 yaşındadır. Doğuma büyüme İzmirli olan Pelteci, şu anda İstanbul'da yaşıyor. Evli ve 3 çocuk annesi olan İnstagram fenomeni, Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun olmuştur. Yusuf Emir, Berk Eren ve Tarık isimli 3 erkek çocuğu olan Pelteci, uzun süre mesleğini yaptıktan sonra geçtiğimiz sene işinden ayrılarak içerik üreticisi olarak hayatını sürdürmeye karar verdi. Kendisi gibi sağlık çalışanı olan Şuayip Pelteci ile evli olan influencer, balık burcudur. Televizyonda yayınlanan Gelin Evi programının en sevilen yarışmacılarından biri olan Elif Pelteci, sosyal medyada takipçilerinin beğenisini de  kazanmaya devam ediyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0