Hangi Kripto Paralar Ne Kadar Kazandıracak? En İyi Altı Coin Önerileri ve Çok Kazandırcaklar.

2024 yılı itibarıyla kripto paralarda çok ciddi yükselişler yaşanmaya başladı ve beklentiler daha yukarısını gösteriyor. Peki, hangi coin'ler yatırımcılarına daha çok kazandıracak? 2024 ve 2025'te yükselecek alt coin'ler hangileri? İşte çok para kazandıracak kripto paraların derlemesi.
**Önemli:** Bu yazıda paylaşılanlar yatırım tavsiyesi değildir, bilgi amaçlı olup sosyal medyadan derlenmiştir.

İçerisinde bulunduğumuz yıl itibariyle kripto paralar ciddi anlamda yükseliş trendini yakalamış durumda. Bitcoin 70.000 üstüne çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdığı an itibarıyla herkesin gözü tekrar kripto paralara döndü. Öte yandan pek çok büyük şirket ve yatırım kuruluşunun Bitcoin almasından dolayı birçok küçük kripto para ise dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Yatırımcılar boğa sezonuna girdik diye açıklamalarda bulunurken bunun kripto paralar için yükseliş anlamına geldiği apaçık ortada. Peki ama hangi alt coin ne kadar kazandıracak? Kısa sürede iyi para kazanmak isteyenler alt coin sepeti yapmak için araştırmalarda bulunuyor. Öte yandan mizah coin'leri ise yine yükseliş kaydederek ilgi odağı oldular. Biz de bu yazıda yatırım tavsiyesi olmamakla beraber sosyal medyada ve uzmanların sıklıkla dile getirdiği çok kazandıracak kripto paraları bir araya getirdik. İşte hangi kripto parayı almanız gerektiği ile ilgili bilgiler.

Ethereum:
Bitcoin'den sonra en çok bilinen ve en başarılı projelerin başında gelen Ether, bu yıl ve önümüzdeki yıl yükselişini hızlı bir şekilde devam edecek gibi görünüyor. Ayrıca Bitcoin alan pek çok yatırım kuruluşu ve şirket şimdi de gözünü Ethereum'a döndürmüş durumda. Yatırımcıların öngörülerine göre Ethereum 5x gibi ciddi bir yükseliş kaydedebilir. Yine yapılan yorumlarda Bitcoin'den sonra hacmi en yüksek olan bu kripto paranın tüm yatırımcıların sepeti içerisinde yer alması önerilmekte.

Solana:
Ethereum sonrasında gelen en büyük alt coin olan Sol, tüm Meme Coin'lerin altyapılarını oluşturan önemli bir proje. Şu anda 160 dolar civarlarında fiyatlanan bu alt coin yine kripto paralarda az riskli ve çok kazandıran projeler içerisinde gösteriliyor.

AVAX:
Yine ciddi bir proje olması ile dikkat çeken bu kripto para, Bitcoin yükselişinden sonra başlayan boğa sezonunda yükselişini arttıracak paralar arasında görünüyor. Altyapısını kullanan pek çok proje barındırması ve sundukları ile yatırımcıların dikkatini çeken AVAX, yine sepetlerde olması gereken ciddi bir yükseliş yapacağı öngörülen bir proje. Şu anda 50 dolar civarlarında fiyatlanan proje önümüzdeki dönemlerde 5 kat yükselme öngörülerine dayanıyor. Tabii projeyi daha detaylı incelemek ve uzman yorumlarını okumak yatırım yapmadan önce en doğru sonucu verecektir.

Doge ve Shiba:
Yıllar önce bu iki alt coin mizah amaçlı olarak ortaya çıkmış olsa bile yatırımcıların ciddi anlamda ilgi göstermesinden sonra yükselişe geçmişlerdir. Özellikle Elon Musk, Dogecoin paylaşımlarından sonra görece yeni kripto para piyasasına giren yatırımcılar bu projeye yöneldi. Aynı durum Shiba Coin için de geçerli. Buna göre yatırımcılar bu tür altyapısı ve doğru düzgün projesi olmayan kripto paraların yine eski boğa sezonunda olduğu gibi ciddi yükselişler kaydedeceğini öngörüyor.

Tüm bu bilgiler ışığında kripto para yatırımı yaptığınız zaman ciddi zararlar görebileceğiniz ve piyasanın çok riskli olduğunu da unutmamak lazım. Henüz tüm devletler tarafından yasal zemini oluşturulmayan bu piyasada yatırım yapmak son derece riskli ve dikkatli olunması gereken bazı detaylar olduğu bilinmesi gerekiyor. Pek az bilinen veya hiç bilinmeyen projelere ya da tamamen dolandırıcılık amaçlı oluşturulan platformlardan kaçınmak son derece önemli. Bu yazıda yer verilen bilgiler tamamen bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0