Başkasının WhatsApp mesajları nasıl gizlice okunur? Telefon takip etme uygulamaları hakkında her şey

Karşı tarafın WhatsApp mesajlarını uzaktan okumak veya birinin telefonuna uzaktan bakmak izlemek mümkün mü sorusu çokça sorulmakta. Bu konuda, yani telefon takip uygulamalarıyla başkasının WhatsApp mesajlarını okuma programları elbette var. Ancak bu nasıl oluyor ve nelere dikkat edilmeli, tüm detaylar bu haberde.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte başkasının WhatsApp mesajlarını okumak veya telefonunu takip etmek oldukça kolaylaştı. Özellikle eşler veya sevgililer, karşı tarafın WhatsApp mesajlarını okumak, Instagram hesabının içine girmek veya nereye gidip geldiğini görmek için çeşitli yol ve yöntemler aramakta. Bunun yanı sıra ebeveyn olanlar, çocuklarının ne yaptığı konusunda endişeler taşıdığından dolayı bu yöntemleri tercih edebiliyor. Ancak burada ince bir çizgi bulunuyor. Eğer ki ebeveyn olarak çocuklarınızı takip etmek, onların uzaktan mesajlarını WhatsApp üzerinden okumak veya telefonlarının içini uzaktan görmek isterseniz, bu yasal bir durumdur. Fakat bunun dışında birinin gizlice WhatsApp mesajlarını okumak, ona haber vermeden telefonunu uzaktan takip etmek hatta birinin banka hesaplarını gizlice takip etmek tamamen yasadışıdır. Tabii bunun için WhatsApp casus uygulamaları ve telefon takip casus programlarını kullanmak mümkün.

Hem Android telefon takip uygulamaları hem de iPhone telefonu uzaktan izleme programları mevcut. Bunlar aylık 300 ile 500 TL civarlarında bir ücretle bu ve buna benzer pek çok şeyi yapmanıza izin veriyor. Öyle ki karşı tarafın kamerasını açıp gizlice izlemek bile mümkün. Hatta birinin Android veya iOS telefonunu gizlice takip edip onun yerine başkasına mesaj göndermek bile imkan dahilinde. Az önce de ifade ettiğimiz gibi karşı tarafın banka hesaplarında ne kadar para olduğunu bile görebiliyorsunuz. Peki ama birinin WhatsApp mesajlarını gizlice okumak, başkasının banka hesaplarını görmek, eş veya sevgilinin nerede olduğunu takip etmek ve birinin telefonunu gizlice takip edip izlemek isteyenler, satın aldıkları uygulamaları nasıl kullanıyorlar ve bu uygulamalar nasıl çalışıyorlar?

Genellikle bu uygulamaların birkaç çalışma yöntemi bulunmaktadır. En yaygın yöntem, karşı tarafın telefonunu bir kereliğine mahsus elinize alıp programı yüklemek olarak tarif edilebilir. Diğer en çok bilinen ve biraz pahalı olan yöntem ise karşı tarafın telefonuna bir mesaj göndererek link tıklamasını sağlayıp söz konusu uygulamaların otomatik telefona inmesini sağlamak. Bu uygulamadan uygulamaya hatta uygulamalara verilen ücretlere göre değişiklik göstermekte. Ayrıca, yine şaşırtıcı bir teknolojiden daha bahsetmemiz gerekirse, o da bir şarj aleti cihazı gibi görünen karşı taraf cihazını şarj etmeye çalıştığında telefonunun içindeki tüm verileri bir depolama aracına kopyalayan hatta casus uygulamalarını indirebilen cihazlar da mevcut. Tabii kullanıcılar bu tür uygulamalara başvururken dolandırılmamak için son derece dikkat etmeli. Çünkü bu tür uygulamaları satın almak için araştırma yaparken kötü niyetli insanlar ve yazılımlara denk gelmek oldukça yaygın bir durum.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0